Follow us

Βίκυ Καγιά για Ηλιάνα Παπαγεωργίου | "Είναι σαν να γίνεται απέναντί μου μια επίθεση που δεν μου αρμόζει"

"Με πήρε ποτέ τηλέφωνο και δεν της το σήκωσα;"

MissBloom TEAM
Βίκυ Καγιά NDP

Τη Βίκυ Καγιά συνάντησε η κάμερα του "Πρωινό", με τον ρεπόρτερ της εκπομπής να ρωτά την παρουσιάστρια και για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Θυμίσου όσα είπε το 33χρονο μοντέλο για τη συνεργασία τους

Η Βίκυ Καγιά λοιπόν με τη σειρά της, είπε: "Τι έγινε πάλι; Ποιοι είναι οι όλοι που ξέρουν την αλήθεια; Για εμένα έχει αρχίσει και γίνεται λίγο κουραστικό γιατί προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Ρωτήστε την ίδια. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, δεν ανταλλάξαμε κακή κουβέντα, δεν υπήρξε ποτέ άσχημο κλίμα, δεν ξέρω τι να σας πω ειλικρινά. Πληγώθηκε ποιος; Από μένα; Δεν είχα ποτέ κάποια τέτοια εντύπωση ότι την πείραξε κάτι γιατί είχαμε μια συνεργασία άρτια δύο χρόνια. Με πήρε ποτέ τηλέφωνο και δεν της το σήκωσα; Όποτε θέλει ας πάρει, εννοείται. Προσπάθησε ποτέ να μου μιλήσει και δεν της σήκωσα το τηλέφωνο; Μου φαίνεται μόνο περίεργο το ότι "δεν είχε το περιθώριο να μου μιλήσει”. Ήμασταν δίπλα δίπλα δύο χρόνια. Ποιο περιθώριο χρειάζεται για να μιλήσει κάποιος σε κάποιον; Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάγαμε για όλα τα άλλα, κάναμε την πλάκα του αιώνα, ήμασταν στα ταξίδια μέρες ολόκληρες μαζί και δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε για ποιο λόγο; Αυτό πρέπει να σας το απαντήσει μόνο η ίδια. Πάντως εγώ, όταν είχα κάτι να πω στους συνεργάτες μου, πάντα το έλεγα. Το τηλέφωνό μου το έχει, τις ευχές μου τις πήρε όταν ξεκίνησε η εκπομπή της. Την έχω δει ποτέ έξω και δεν την έχω αγκαλιάσει; Έχω αρχίσει και αισθάνομαι περίεργα για όλο αυτό το πράγμα. Είναι σαν να γίνεται πια απέναντί μου μια επίθεση η οποία δεν μου αρμόζει και δεν μου αξίζει γιατί δεν έχω ενοχλήσει άνθρωπο ποτέ. Δεν ξέρω γιατί το συνεχίζουμε αυτό, πραγματικά.".

Ακόμη, η Βίκυ Καγιά πρόσθεσε: "Δεν έχω πει ποτέ στο κανάλι "θα πάρετε αυτόν, θα διώξετε τον άλλον". Μου είπαν ότι δεν θα είναι, έχει πάει στον Alpha. Κάθε φορά το κανάλι αποφασίζει τι θα γίνει και πώς θα γίνει και δεν ρωτάει εμένα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ