Follow us

Μπέττυ Μαγγίρα | Το παράπονο από τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη (vid)

"Αυτό ήταν μαχαιριά στην καρδιά (...) μετά από 20 χρόνια".

MissBloom TEAM
Μπέττυ Μαγγίρα NDP

Το δικό της παράπονο εξέφρασε προς τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της στο Open. Συγκεκριμένα, όλα άρχισαν όταν η πάντα αυθόρμητη ηθοποιός και παρουσιάστρια, παρακολούθησε τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου μαζί με τους συνεργάτες της στο "Ποιος είναι πρωινιάτικα;”.

Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρης Μάζης | Δες πώς είναι το σπίτι τους (pics)

Η οικοδέσποινα του "Love It" είναι όπως όλα δείχνουν σε σχέση με τον εκπαιδευτή σκύλων Κωνσταντίνο Δανιά, ο οποίος σε πρόσφατη εκδρομή του την τράβηξε βίντεο με drone.

Με αφορμή αυτό λοιπόν, η performer είπε με χιούμορ:

"Είμαι σοκαρισμένη και πάρα πολύ βαθειά ενοχλημένη. Αυτό ήταν μαχαιριά στην καρδιά. Αυτή η κοπέλα που έχει ένα σύντροφο ούτε ένα χρόνο δεν είναι μαζί και την τραβάει με drone.

Δεν είμαι απλά έξαλλη, δε θα βγω από τα ρούχα μου, δε θέλω να μου φέρεται ένα ηρεμιστικό να το πιώ. Εγώ 20 χρόνια τώρα με τον Μάζη, ούτε ένα drone;

Δημήτρη μου, δεν το περίμενα. 20 χρόνια. Του δίνω κινητό να με τραβήξει μια φωτογραφία - τραβάει ωραίες φωτογραφίες αυτό του το αναγνωρίζω, αλλά βαριέται λίγο και αυτή η κοπέλα είναι δυο μήνες, πόσο είναι με αυτόν και την τραβάει με drone; Εγώ πως θα φύγω να πάω σπίτι μου; Ποια θετικά να κρατήσω;"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ