Follow us

Ηλίας Βρεττός - Αναστασία Δεληγιάννη | Έκαναν το επόμενο βήμα, μετά από 3 χρόνια σχέσης (vid)

Η επισημοποίηση και η δημιουργία οικογένειας.

MissBloom TEAM
Ηλίας Βρεττός NDP

Στη ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στο Κοσμοράδιο μίλησε ο Ηλίας Βρεττός. Ο γνωστός τραγουδιστής διανύει μια πολύ καλή περίοδο στην προσωπική του ζωή, αφού εδώ και τρία περίπου χρόνια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Αναστασίας Δεληγιάννη, με την οποία και συγκατοικεί.

Για την απόφασή τους να μείνουν μαζί, την επισημοποίηση της σχέσης και τη δημιουργία οικογένειας, είπε:

"Είμαι τέλεια, πολλές σχέσεις τις έχω προφυλάξει- δεν είναι η πρώτη σχέση που προφυλάσσω τύχαινε για κάποιους λόγους, κάποιες σχέσεις να βγαίνουν έντονα στην δημοσιότητα. Όσοι είναι στον χώρο γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι εγώ δεν το επέλεγα ποτέ και δεν ήθελα να μιλήσω από εκεί και πέρα όταν υπάρχουν παπαράτσι και φωτογραφίες δεν γίνεται. Εγώ σιχαίνομαι αυτά τα στημένα.

Με την Αναστασία είμαστε μαζί 3 χρόνια, συγκατοικούμε μένουμε μαζί, είναι πάρα πολύ όμορφο. Είμαι με έναν άνθρωπο που αισθάνομαι ότι μου δίνει ισορροπία και δύναμη να πηγαίνω μπροστά. Ίσως είναι η πρώτη φορά που το αισθάνομαι αυτό στη ζωή μου.

Με έναν άνθρωπο που είσαι 3 χρόνια το επόμενο βήμα είναι η επισημοποίηση της σχέσης, αν όλα πάνε καλά και αν θέλει ο Θεός θα έρθει".

Απόσπασμα από τη συνέντευξη προβλήθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα:

Ηλίας Βρεττός - Αναστασία Δεληγιάννη | Έκαναν το επόμενο βήμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ