Follow us

Θανάσης Πατριαρχέας - Βίβιαν Δράκου | Αποκάλυψαν το όνομα που θα δώσουν στη δεύτερη κόρη τους

Έτσι θα βαφτίσουν την επτά μηνών κόρη τους.

MissBloom TEAM
Πατριαρχέας Δράκου NDP

Σε προετοιμασίες βάφτισης βρίσκονται σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο "Secret” που κυκλοφορεί μαζί με τα "Παραπολιτικά” ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου.

Loading...

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι απέκτησε τη δεύτερη κόρη του στις 16 Μαΐου, ενώ όπως αποκάλυψε η σύζυγος του ηθοποιού στην εφημερίδα, θα την ονομάσουν Κύνθια.

Loading...

"Ψάχναμε με τον Θανάση ονόματα και καταλήξαμε σε αυτό, γιατί της ταιριάζει πολύ. Γιατί η Κύνθος είναι στη Δήλο, ήταν το αγαπημένο νησί των θεών και έχει ωραία ενέργεια. Έτσι, "κλειδώσαμε” αυτό το όνομα".

Loading...

Ακόμη, η γυμνάστρια είπε ότι θα κάνουν άμεσα τη βάφτιση και της μεγαλύτερης κόρης τους, Σταύριας.

"Σκεφτόμαστε να τις βαφτίσουμε το ίδιο χρονικό διάστημα, αλλά διαφορετικές μέρες, στο χωριό μας, στο Εξοχικό Κορώνης, που είναι κοντά στην Πύλο. Θέλουμε να κάνουμε παραδοσιακές βαφτίσεις και να ακολουθήσει γλέντι".

Loading...

Τέλος, αποκάλυψε ότι σκοπεύουν να κάνουν και θρησκευτικό γάμο με τον σύζυγό της, τον οποίο έχει ήδη παντρευτεί με πολιτικό στο δημαρχείο Γλυφάδας.

"Θέλουμε να κάνουμε θρησκευτικό και να πάρουμε την ευλογία, αλλά ακόμα δεν είναι κάτι στα άμεσα σχέδιά μας, καθώς λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν υπάρχει χρόνος να γίνει όπως θέλουμε".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ