Follow us

"Η γυναίκα του Φιλιππίδη μου ζήτησε να πω ότι δεν τα έκανε αυτά ο Πέτρος"

"Η Ελπίδα Νίνου με πήρε τηλέφωνο μήπως θέλω να βοηθήσω την κατάσταση".

MissBloom TEAM
Πέτρος Φιλιππίδης NDP

Συνέντευξη στο Open Weekend και στη δημοσιογράφο Πέννυ Καβέτσου παραχώρησε ο Γιώργος Λέφας, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών σε δίκη για τρία κακουργήματα, έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες του. Έβλεπα κάποια πράγματα, αλλά δε μπορούσε να φτάσει το μυαλό μου ότι ήταν σε τέτοια έκταση, όταν ακούστηκαν αυτά τα πράγματα από το metoo.

Έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές για ψύλλου πήδημα. Μπορεί για παράδειγμα να μην είχα πει σωστά μία ατάκα πάνω στη διόρθωση. Επειδή είχα περάσει πάρα πολλά και δεν έδινα σημασία. Έλεγα μέσα μου "λέγε, λέγε” και θα το κάνω εγώ όπως θέλω. Έβγαινε εκτός εαυτού για μηδαμινό λόγο.

Όταν χάσεις την ταπεινότητά σου, καβαλάς το καλάμι και γίνεσαι ένας άνθρωπος που είναι εξουσιαστής. Γιατί η εξουσία όταν δεν έχει στέρεες βάσεις είναι μόνο στον ναρκισσισμό και γυρνάει μπούμερανγκ στον εαυτό σου και καταστρέφεται η ζωή σου.

Ήξερα ότι φλέρταρε αλλά σε τέτοιο σημείο; Δε μπορούσα να το διανοηθώ. Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου ότι έβαζε κάποιες με το ζόρι να κάνουν αυτά τα πράγματα, δε γίνεται.

Για να πω την αλήθεια τα τελευταία 10 χρόνια εξαφανίστηκε. Ούτε παρέα έκαναν τα παιδιά μας, ούτε παρέα έκαναν οι σύζυγοί μας, η Ευτυχία με την Ελπίδα. Του έστελνα μηνύματα στις γιορτές και δεν μου απαντούσε καν.

Πιστεύω ότι τον οδήγησε να ξεκόψει η αλαζονεία και το καινούριο περιβάλλον του. Πάντα ήταν επιρρεπής στο να ακούει τους άλλους. Η γυναίκα του, η Ελπίδα Νίνου, με πήρε τηλέφωνο μήπως θέλω να βοηθήσω την κατάσταση και της είπα όχι. Μου ζήτησε να πω ότι δεν τα έκανε αυτά ο Πέτρος. Πώς να τα πω για πες μου;".

Δες αναλυτικά όσα είπε στο ακόλουθο απόσπασμα

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ