Follow us

Κατερίνα Καινούργιου - Μπέττυ Μαγγίρα | Χαμός για το σατιρικό trailer του Open με φόντο το Παρίσι

"Πόσο χυδαίο - Δεν έχω λόγια για αυτή τη μικροπρέπεια", δηλώνει η Κατερίνα Καινούργιου.

MissBloom TEAM
Καινούργιου Μαγγίρα NDP

Στο Παρίσι βρέθηκε για Σαββατοκύριακο η Κατερίνα Καινούργιου, προκειμένου να απολαύσει την στολισμένη πια Πόλη του Φωτός, να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της. Άλλωστε, από Δευτέρα 15/11 την περιμένει και πάλι η καθημερινή τηλεοπτική της εκπομπή στον Alpha, "Super Κατερίνα".

Super Κατερίνα in Paris

Loading...
Loading...
Loading...

Εκεί η Κατερίνα Καινούργιου δεν ταξίδεψε μόνη της, αλλά με το girl squad των φίλων και συνεργατών της, όπως η επί χρόνια στιλίστριά της Γεωργία Παντελέ.

Κατερίνα Καινούργιου - Μπέττυ Μαγγίρα | Χαμός για το σατιρικό trailer του Open με φόντο το Παρίσι

À Paris

Όσο όμως συμβαίνουν όλα αυτά και οι followers της KatKen παίρνουν μια γεύση από τη γαλλική πρωτεύουσα, ένα trailer με φόντο τον Πύργο του Άιφελ ήταν αυτό που προκάλεσε αντιδράσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η τηλεοπτική παρέα του "Ποιος είναι Πρωινιάτικα" του Open (προηγούμενο τηλεοπτικό "σπίτι" της Κατερίνας Καινούργιου) εμφανίζεται να μιλά ενώ υποθετικά βρίσκεται στο Παρίσι, με ένα από τα μέλη της ομάδας της εκπομπής να "ευχαριστεί τον Θεό που αξιώθηκε να πάει εκεί".

Η παρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα της απαντά με τη σειρά της "αυτό είναι το καλό του να είσαι στη δούλεψη μιας "πελούσιας".

Loading...

Δεδομένου ότι το trailer κυκλοφόρησε ενώ η Κατερίνα Καινούργιου βρισκόταν στο Παρίσι, πολλοί ήταν όσοι έσπευσαν να τα συνδέσουν και να αφήσουν το δικό τους σχόλιο στο εν λόγω βίντεο, του οποίο το comment section δεν άργησε να γεμίσει. Από την πλευρά της η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε για "χτυπήματα κάτω από τη μέση" και εξέφρασε τη θλίψη της.

"Δεν έχω λόγια για αυτή τη μικροπρέπεια...θλίψη και πάλι θλίψη!!!, έγραψε σε ένα από τα stories της.

Καινούργιου

"Πόσο χυδαίο. Δεν πειράζει όμως. Είμαι συνηθισμένη στα χτυπήματα κάτω απ τη ζώνη. Απλά θλίψη", έγραψε σε επόμενο.

Κατερίνα Καινούργιου

Να θυμίσουμε ότι λίγο καιρό πριν η εκπομπή "Ποιος είναι Πρωινιάτικα" είχε προκαλέσει ξανά τον εκνευρισμό της Κατερίνας Καινούργιου, όταν έπαιξε ένα κουίζ που αναφερόταν στην ίδια και την προσωπική της ζωή. Το κουίζ είχε τίτλο "Ποια γνωστή παρουσιάστρια χώρισε και ο σύντροφός της έφυγε από το σπίτι παίρνοντας μαζί της και τον σκύλο".

"Μόνο κάτι χαζά κουίζ παίζουν εκεί. Έλα. Μην ανοίξω το στόμα μου. Γιατί όταν λέμε για κιτρινισμούς να τα βλέπουμε όλα. Όταν λέμε για χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, αυτά τα κουίζ που κάνουν σε εκείνο το κανάλι, αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Αυτά είναι χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και δεν το περίμενα ούτε από την παρουσιάστρια που την σέβομαι τόσο πολύ, ούτε από τους συνεργάτες. Αλλά τέλος πάντων, τα νούμερα τηλεθέασης μιλούν. Ήθελα μέρες να το πω", είχε πει στον αέρα του Super Κατερίνα.

Τέλος, η παρουσιάστρια του Open σε παλαιότερη εκπομπή της είχε αποκαλύψει τον λόγο που έκανε unfollow τον λογαριασμό της πρωινής εκπομπής του Open, στο τιμόνι της οποία πέρυσι βρισκόταν εκείνη: "Εγώ έκανα unfollow τον λογαριασμό. Όχι ότι έχω κάτι με τη Μπέτυ αλλά δεν με αφορά πια".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ