Η ανατρεπτική αποχώρηση από το πέμπτο live του DWTS, το ζευγάρι που βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας & όλα τα νέα

Ο Γιάννης Αϊβάζης συγκλονίζει μιλώντας για τη μάχη του με τον κορονοϊό, η αιχμή του Γιώργου Καπουτζίδη για διάσημο παρουσιαστή: "Έχει κάνει καριέρα κοροϊδεύοντας πρόσωπα της επαρχίας" & η Σοφία Παυλίδου μιλά για το διαζύγιο με τον Χρήστο Φερεντίνο, το περιστατικό ξυλοδαρμού & την καταγγελία στο ΣΕΗ.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Σοφία Παυλίδου μιλά για το διαζύγιο με τον Χρήστο Φερεντίνο, το περιστατικό ξυλοδαρμού & την καταγγελία στο ΣΕΗ

Καλεσμένη στο Open και την Ελένη Τσολάκη βρέθηκε το πρωί της Κυριακής η Σοφία Παυλίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός και πρώην παίκτρια της Φάρμας αναφέρθηκε στα παιδιά της, το διαζύγιο της με τον Χρήστο Φερεντίνο, την καθημερινότητά της, τις καταγγελίες στο θέατρο αλλά και την ταινία που πρωταγωνιστεί.

Μιλώντας για τη νέα φάση της ζωής της όπου μένει πια μόνη καθώς τα παιδιά της πέρασαν στο Πανεπιστήμιο ανέφερε: "Τα αγόρια μου είναι πρώτο έτος στο Πανεπιστήμιο. Ο ένας έχει περάσει στη Λάρισα κι ο άλλος στην Αθήνα κι επειδή η σχολή είναι πιο κοντά στον πατέρα του, έχει μετακομίσει εκεί [...] Η μοναξιά είναι απολαυστική γιατί απολαμβάνω πια απενοχοποιημένα πια τον ελεύυθερο χρόνο μου και μπορώ να κάνω ό,τι θέλω" ενώ για το χωρισμό της από τον Χρήστο Φερεντίνο μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας εξομολογήθηκε: "Ήταν μια συνειδητοποιημένη απόφαση. Δεν έγινε από τη μία μέρα στην άλλη. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να το πάρω απόφαση και να το αρθρώσω [...] Είναι λίγο πιο δύσκολο όταν είσαι με έναν επώνυμο άνθρωπο και πέφτουν τα φώτα πάνω σου. Μου φαίνεται ότι είναι μακρινά όλα αυτά, γιατί έχουν περάσει και έξι χρόνια αλλά όλα τα πράγματα έχουν τις δυσκολίες τους".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η αιχμή του Γιώργου Καπουτζίδη για διάσημο παρουσιαστή: "Έχει κάνει καριέρα κοροϊδεύοντας πρόσωπα της επαρχίας"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε συνέντευξη στην Αντιγόνη Πάντα - Χάρβα αναφερόμενος ανοιχτά σε όλα όσα τον προβληματίζουν στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία. Ο δημοφιλής ηθοποιός καταδίκασε αρχικά τις ρατσιστικές σμπεριφορές που παρατηρούνται στον κόσμο των social media.

"Αυτό το πράγμα που συμβαίνει αυτή τη στιγμή δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Ξέρω ότι είναι κάτι από το οποίο θέλω να μείνω απ’ έξω και προσπαθώ να μείνω απ’ έξω. Και έχω αποφασίσει μάλιστα το 2022 να κλείσω εντελώς τα social media μου. Πρέπει να βρω τη σωστή ημερομηνία για να το κάνω αλλά θα το κάνω και αυτό, έτσι για να δω πώς είναι" είπε στην αρχή ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

DWTS | Ανατρεπτική αποχώρηση από το πέμπτο live show

Το πέμπτο live του "Dancing with the Stars" τα είχε όλα. Μουσική, χορός, glitter, συναισθήματα γέμισαν για ένα ακόμα βράδυ της Κυριακής το παρκέ, τους τηλεθεατές και τους συμμετέχοντες του φιλανθρωπικού show χορού στο STAR.

Το τηλεοπτικό κοινό, εκτός από το να χορεύει και να διασκεδάζει, ψήφισε το αγαπημένο του ζευγάρι, που ήθελε να παραμείνει στο διαγωνισμό και μαζί με την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

DWTS | Ποιο ζευγάρι βρέθηκε στην κορυφή στο πέμπτο live;

Στις 21:00 ακριβώς το βράδυ της Κυριακής ξεκίνησε το πέμπτο live του "Dancing with the Stars" μέσα από τη συχνότητα του Star. Για ακόμα μια Κυριακή το φαντασμαγορικό σόου χορού με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά και στην παρουσίαση του backstage τον Λάμπρο Φισφή, το DWTS χάρισε όμορφες στιγμές γεμάτες λάμψη, μουσική, χορό και συναισθήματα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γιάννης Αϊβάζης συγκλονίζει μιλώντας για τη μάχη του με τον κορονοιό

Τη δική του μάχη με τον κορονοιό που τον ανάγκασε να εισαχθεί στο νοσοκομείο εξιστόρησε στο "Τι λες τώρα" του Mega και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο αγαπημένος σκηνοθέτης, παραγωγός και ηθοποιός περιέγραψε την δύσκολη περιπέτεια που κλήθηκε να αντιμετωπίσει πριν λίγες μέρες και ανέφερε όλα όσα σκεφτόταν.

Για το πως ξεκίνησε αυτή η άσχημη εμπειρία και για την κατάσταση της υγείας του τώρα ανέφερε: "Είμαι σιδερένιος. Μετά από 7 μέρες στο νοσοκομείο και άλλες 7 ανάρρωση. Είναι ένας ιός πολύ ύπουλος τελικά κι είμαστε πολύ μικροί για να τον αντιμετωπίσουμε. Έπαιζα αγώνα handball και μετά άρχισαν τα συμπτώματα. Δευτέρα βράδυ ξεκίνησαν τα συμπτώματα και μπήκα στο νοσοκομείο. Ήταν ένας πολύ μεγάλος πονοκέφαλος και να κάνει δέκατα και να ανεβαίνει. Δεν έφτασε πολύ ψηλά. Το σημαντικό είναι ότι μετρήσαμε με οξύμετρο και το οξυγόνο είχε πέσει πάρα πολύ. Δυσκολευόμουν πάρα πολύ να αναπνεύσω".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Tags