Follow us

Ναταλία Γερμανού | Κύμα αντιδράσεων στο Twitter μετά τη φιλοξενία του διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλου στην εκπομπή της

Τα σχόλια στα social media.

MissBloom TEAM
Ναταλία Γερμανού NDP

Κύμα αντιδράσεων έχει προκληθεί στα social media σχετικά με τη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή της "Καλύτερα δε γίνεται", στην οποία φιλοξενήθηκε ο διασώστης Ιάσονας Αποστολόπουλος, την Κυριακή 14/11.

Άλλοι επικρότησαν τη συνέντευξη αυτή, ενώ άλλοι την επέκριναν, με τους χρήστες του twitter να κατατάσσουν το hashtag #kalytera σε ένα από τα κορυφαία trends από την στιγμή προβολής της εκπομπής. Να σημειωθεί ότι αφορμή προκειμένου να τον καλέσουν στάθηκε το πρόσφατο επεισόδιο ανάμεσα στον Έλληνα πρωθυπουργό και την Ολλανδή δημοσιογράφο Ιngeborg Beugel, σχετικά με τα puchbacks των μεταναστών στο Αιγαίο.

Μεταξύ άλλων, ο Ιάσονας Αποστολόπουλος είπε:

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τις διασώσεις προσφύγων από τη Λέσβο στο απόγειο της προσφυγικής ροής το 2015, με μια ομάδα αλληλέγγυων. Πήγαμε εκεί και προσφέραμε ρούχα φαγητό και περίθαλψη, στο αποκορύφωμα των αφίξεων προσφύγων.

Έχω σπουδάσει πολιτικός μηχανικός, δούλευα ένα διάστημα αλλά εκείνη την περίοδο ήμουν άνεργος. Είχα αρχικά προγραμματίσει να πάω για δυο εβδομάδες στη Λέσβο για να βοηθήσουμε όπως μπορούσαμε, να δίνουμε ρούχα και φαγητά στην παραλία.

Ήταν όμως τόσο συνταρακτικά αυτά που βιώσαμε που δεν γινόταν να φύγουμε. Τελικά κάτσαμε 9 μήνες. Ήταν αδιανόητο να βλέπεις ολόκληρες οικογένειες να διασχίζουν το Αιγαίο με ένα πλαστικό βαρκάκι, κουβαλώντας όλα τους τα υπάρχοντα.

Ας δούμε μερικά από τα κορυφαία tweets:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ