Follow us

Μαρία Κίτσου - Δημήτρης Γκοτσόπουλος | Γάμος και εγκυμοσύνη για τους δύο ηθοποιούς;

Oι δυο ηθοποιοί ήρθαν κοντά στην καραντίνα. Ποια είναι η αλήθεια;

MissBloom TEAM
Μαρία Κίτσου - Δημήτρης Γκοτσόπουλος NDP

Ένα ακόμη ζευγάρι μετρά η ελληνική showbiz σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Real Life” και ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Σήλιας Αποστόλου. Ποιο είναι αυτό; Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος που σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα είναι full in love.

Οι δύο ηθοποιοί που αποτελούν ζευγάρι και στη σειρά "Άγριες Μέλισσες" εδώ και μερικούς μήνες ζουν έναν πολύ δυνατό έρωτα, κατά το ρεπορτάζ, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει αναφερθεί δημόσια στη σχέση τους επιβεβαιώνοντας ή διαψεύδοντας τις φήμες.

Το δημοσίευμα θέλει τη Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο να γνωρίζονται αρχικά στα γυρίσματα της σειράς εποχής του ANT1 και, αν και για πολύ καιρό οι σχέσεις τους παρέμεναν αποκλειστικά σε φιλικό επίπεδο, στην πορεία προέκυψε ένας θυελλώδης έρωτας.

Όλα ξεκίνησαν την περίοδο της καραντίνας, αφού έκαναν συχνά επισκέψεις ο ένας στο σπίτι του άλλου, ενώ πλέον έχουν στεγάσει τον έρωτά τους σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης.

Άνθρωποι από το φιλικό τους περιβάλλον μιλούν για μια πολύ τρυφερή σχέση, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως σε όλες τις τελευταίες τους εξόδους εμφανίζονται μαζί.

Μαλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao, η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος σχεδιάζουν να παντρευτούν το επόμενο διάστημα, ενώ η ηθοποιός είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί, κάτι που τους οδήγησε στην απόφαση να επισπεύσουν τις διαδικασίες του γάμου.

Παρόλο που δεν γνωρίζουμε ποια ακριβώς ειναι η αλήθεια, ο γνωστός ηθοποιός είχε πει σε σπανια συνέντευξή του για τη συνάδελφό του:

"Με τη Μαρία έγινε κάτι μαγικό" είχε επισημάνει ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος σε παλιότερη συνέντευξή. "Μια από τις πρώτες σκηνές που γυρίσαμε ήταν εκείνη με το πρώτο μας φιλί και ένα χαστούκι. Με άφησε να οδηγήσω. Αργότερα μου εξομολογήθηκε ότι και εγώ την έκανα να νιώσει άνετα. Κουμπώσαμε με έναν τρόπο. Και επειδή έχουμε πολύ σημαντικές σκηνές, βρισκόμασταν από την αρχή και εκτός πλατό για πρόβες. Ήταν απαίτηση και των δυο μας. Μένουμε άλλωστε και κοντά. Και τώρα στην καραντίνα, είχαμε παρηγοριά ο ένας τον άλλον. Είδαμε μαζί πολλές ταινίες, σχολιάζαμε. Μου λέει η Μαρία, μεγάλη κουβέντα βέβαια, ότι καλλιτεχνικά εμπνέουμε ο ένας τον άλλον. Νομίζω ότι είναι αμφίδρομο".

Μαρία Κίτσου - Δημήτρης Γκοτσόπουλος | Γάμος και εγκυμοσύνη για τους δύο ηθοποιούς;
Μαρία Κίτσου - Δημήτρης Γκοτσόπουλος
Μαρία Κίτσου - Δημήτρης Γκοτσόπουλος
Μαρία Κίτσου Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ