Follow us

Μελίνα Νικολαΐδη | Με ανανεωμένα καρέ μαλλιά σε έξοδο με τη Δέσποινα Βανδή και τη φίλη της

Βόλτα μόνο για κορίτσια.

MissBloom TEAM
Μελίνα Νικολαΐδη | Με ανανεωμένο hair look σε έξοδο με τη Δέσποινα Βανδή και τη φίλη της NDP

Μια πολύ στενή σχέση μαμάς και κόρης έχουν η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Νικολαΐδη, που απολαμβάνουν να περνούν μαζί πολύ συχνά χρόνο σε δημιουργικές δραστηριότητες. Η τραγουδίστρια μάλιστα που είναι πολύ ενεργή στα social media, μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο προφίλ της στο Instagram. Στη καθημερινότητα αυτή φυσικά συμπεριλαμβάνεται τόσο η 17χρονη κόρη της, όσο και ο 14χρονος γιος της, Γιώργος.

Αυτή τη φορά μάλιστα, η κριτής του J2US πέρασε το μεσημέρι της Κυριακής (14/11) με την όμορφη έφηβη και τη φίλη της δίπλα στη θάλασσα. Οι τρεις του απόλαυσαν το φαγητό τους σε γνωστό εστιατόριο της Βούλας, με τη χαρούμενη μαμά να μοιράζεται ένα πλάνο στα stories της στο Instagram. Σε αυτό έχει φωτογραφίσει την όμορφη Μελίνα και τη φίλη της να κοιτιούνται μεταξύ τους και να χαμογελούν.

Όπως μπορείς να δεις στο ακόλουθο στιγμιότυπο μάλιστα, η κόρη της με τον πρώην σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη, έχει ανανεώσει το καρέ κούρεμά της, διατηρώντας την κουπ της στη φυσική καστανή τους απόχρωση.

Να θυμίσουμε ότι είχε πάντα πολύ μακριά μαλλιά, τα οποία αποφάσισε να κόψει πριν από περίπου έναν χρόνο και της πηγαίνουν πολύ.

Μελίνα Νικολαΐδη | Με ανανεωμένα καρέ μαλλιά σε έξοδο με τη Δέσποινα Βανδή και τη φίλη της

Ας τη θυμηθούμε με πολύ μακριά μαλλιά

Μελίνα Νικολαΐδη
Μελίνα Νικολαΐδη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ