Follow us

Γιώργος Καπουτζίδης | Η μακροσκελής ανάρτηση μετά τις επίμαχες δηλώσεις και η αναφορά στον Νίκο Μουτσινά

"Όπως δεν επιτρέπεται στον Ξιαρχό να κάνει πλάκα με το ρούχο του άλλου, να μην επιτρέπεται ούτε στον Καπουτζιδη, ούτε στο Μουτσινά ούτε σε κανέναν μας".

MissBloom TEAM
Γιώργος Καπουτζίδης NDP

Στην Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά και την popaganda.gr μίλησε o Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε κάποιο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης, το οποίο όπως είπε ο ηθοποιός και σεναριογράφος, έχει κάνει καριέρα κοροϊδεύοντας παρουσιαστές τοπικών καναλιών.

Αν και δεν εξήγησε ακριβώς ποιον εννοεί, όλοι υπέθεσαν πως πρόκειται για τον Νίκο Μουτσινά, με τον ίδιο να προβαίνει σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε και ποιο ήταν το νόημα όσων δήλωσε.

Έτσι, το μεσημέρι της Δευτέρας (15/11), έγραψε στα social media:

Δεν είναι δυσνόητο αυτό που προσπάθησα να πω και δεν πρέπει να μείνει στα όρια του προσωπικού. Ας αποφασίσουμε απλώς το εξής. Να βγάλουμε την εξωτερική εμφάνιση κάποιου από τη λίστα των θεμάτων με τα οποία γελάμε.

Ας δώσουμε την ελευθερία ο ένας στον άλλο να φορέσει ό,τι θέλει, να χτενιστεί όπως θέλει και να περπατήσει ελεύθερος στον δρόμο όπως θέλει. Ας αποφασίσουμε να το κάνουμε όλοι μαζί αυτό. Και οι δρόμοι θα γεμίσουν με πιο ελεύθερους και πιο χαρούμενους ανθρώπους.

Όπως δεν επιτρέπεται στον Ξιαρχο να κάνει πλάκα με το ρούχο του αλλου, να μην επιτρέπεται ούτε στον Καπουτζιδη, ούτε στο Μουτσινά ούτε σε κανέναν μας. Αυτό λέω. Ας αναγνωρίσει ο καθένας μας τα λάθη του παρελθόντος του, ας τα διορθώσει, και ας αναγνωρίσουμε όλοι μαζί, ποιο είναι το επίπεδο του χιούμορ μας και ας το καλυτερεύσουμε.

Όσο για τη σάτιρα, ας θυμηθούμε ξανά αυτό που μας μάθανε στο σχολείο. Η σάτιρα γινόταν από τους σατιρικούς ποιητές απέναντι στους έχοντες εξουσία και μόνο. Μπορεί ο κόσμος μας να γίνει πιο όμορφος.

Loading...

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ