Follow us

Ο Νίκος Μπάρκουλης τοποθετείται πάνω στο ξέσπασμα της μητέρας του - Η απάντηση της Δέσποινας Βανδή

Ο Νίκος Μπάρκουλης θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά το πρόσφατο ξέσπασμα της μητέρας του κατά της Δέσποινας Βανδή.

MissBloom TEAM
Μπάρκουλης

Τα σχόλια της Δέσποινας Βανδή στον Νίκο Μπάρκουλη κατά το προηγούμενο live του "J2US" έκαναν τη μητέρα του Μαίρη Μπάρκουλη να ξεσπάσει μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα κατά της λαμπερής star. Λίγο αργότερα, ο Νίκος Μπάρκουλης θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τη δήλωση της μητέρας του.

Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Μπάρκουλης στράφηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και πήρε τα πράγματα ένα - ένα:"Ξεκαθάρισμα: Πίσω από τις κάμερες για να βγει το act ρίχνουμε πολλή δουλειά, πραγματικά προσπαθώ και πέρα από τις δυνάμεις μου και ίσως γι αυτό να ήλπιζα καλύτερη βαθμολογία, είναι απλά όμως ένα παιχνίδι Φιλανθρωπικό. Κακώς το παίρνω κατάκαρδα, ζητώ συγγνώμη γι΄αυτό.

Όσο για την μητέρα μου,αντέδρασε σαν μάνα όταν είδε το παιδί της στεναχωρημένο(δικό μου φταίξιμο) και κανείς δεν μπορεί να της πει κάτι που αντέδρασε σαν μάνα! Κάθε γνώμη κάθε ανθρώπου είναι δεκτή .Είτε λάθος είτε σωστή!Χωρις να τοποθετούμε στο αν ήταν λάθος η σωστή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ