Follow us

Celebrity News | Η Κατερίνα Καινούργιου λέει ότι είναι χάλια ψυχολογικά, η θέση του πατέρα της & όλα τα νέα

Ο αγνώριστος Άγγελος Μπράτης, το ατύχημα τη Μάρας Μεϊμαρίδη, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο, και οι δηλώσεις του ηθοποιού Γιώργου Αρμένη: "Είναι ντροπή να κουβεντιάζουμε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές". Όλα όσα διαβάσαμε στο Yupiii.gr

MissBloom TEAM
Celebrity News

Γιώργος Αρμένης: "Είναι ντροπή να κουβεντιάζουμε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές"

Celebrity News | Η Κατερίνα Καινούργιου λέει ότι είναι χάλια ψυχολογικά, η θέση του πατέρα της & όλα τα νέα

Συνέντευξη στο "Πάμε Δανάη” παραχώρησε ο Γιώργος Αρμένης και τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του ελληνικού θεάτρου.

"Όταν πήγα στον Κάρολο Κουν και του είπα ότι θέλω να γίνω συγγραφέας, εκείνος μου είπε "κάτσε να γίνεις ηθοποιός και μετά γίνεσαι και συγγραφέας”. Είναι ντροπή να κουβεντιάζουμε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές. Πλήττεται το θέατρο και δεν μπορούμε να μπούμε όλοι στο ίδιο σακί", είπε αρχικά ο Γιώργος Αρμένης και πρόσθεσε ότι: "Ο Κάρολος Κουν ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Ήμασταν ξύλα απελέκητα κι εκείνος μας "λούστραρε” και μας "έφτιαξε”. Πριν γίνω ηθοποιός έκανα του κόσμου τις δουλειές. Είχα δουλέψει σε μπακάλικα, μάζευα γιασεμιά και πευκοβελόνες, τα έκανα ματσάκια και τα πουλούσα".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Κατερίνα Καινούργιου | Ο πατέρας της παίρνει θέση στην κόντρα της με την Μπέττυ Μπαγγίρα

καινούργιου

Μια διαμάχη φαίνεται πως έχει ξεσπάσει μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και της Μπέττυς Μαγγίρα, με αφορμή και το πρόσφατο τρέιλερ της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα” που σατίριζε το ταξίδι της παρουσιάστριας στο Παρίσι.

Έτσι, ο μπαμπάς της Κατερίνας Καινούργιου, Δημήτρης θέλησε να κάνει ένα σχόλιο και να υπερασπιστεί την κόρη του. Έτσι έγραψε κάτω από την ανάρτηση της πρωινής εκπομπής του Open ότι: "Κα Μαγγίρα αν πράγματι το βιντεάκι σας αφορά την Κατερίνα απλά να σας ενημερώσω ότι πηγαίνει πολύ συχνά στο Παρίσι από 16 χρονών καθ’ ότι έχοντας τελειώσει το γαλλικό σχολείο και είναι και καθηγήτρια της γαλλικής γλώσσας είχε πολλά ενδιαφέροντα να βρίσκεται εκεί!".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου σε σπάνια εξομολόγηση: "Είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά"

Κατερίνα Καινούργιου

Μια σπάνια εξομολόγηση έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στη "Super Κατερίνα” της Δευτέρας, μιας και με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη κατά του Νίκου Μουτσινά, αναφέρθηκε στα μηνύματα που δέχεται στα social media.

Η ίδια χαρακτηριστικά είπε μεταξύ άλλων ότι: "Ειλικρινά παιδιά φωτογραφίζω τα μηνύματα που δέχομαι και αφορούν στην προσωπική μου ζωή. Δεν ξέρω! Γυρνάω σπίτι μου και δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά. Είναι τόσο ακραίο όλο αυτό. Βρίσκομαι σε μια ευάλωτη φάση της ζωής μου και όταν ο άλλος σε χτυπάει κι άλλο κι άλλο κι άλλο, λες δεν γίνεται! Υπάρχει όμως και κόσμος υπέροχος".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Αγνώριστος ο Άγγελος Μπράτης – Αποχωρίστηκε το μούσι του

Άγγελος Μπράτης

Μπορεί τον Άγγελο Μπράτη να τον γνωρίσαμε με "καθαρό" πρόσωπο και χωρίς μούσια, όμως μετά μάς εξέπληξε μιας και υιοθέτησε μια γενειάδα, ενώ έχασε και κάποια κιλά.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο κριτής του GNTM ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι ανανέωσε και πάλι την εμφάνιση του, μιας και αποχωρίστηκε το μούσι του.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο τρία χρόνια πριν γίνουν ζευγάρι

Μαίρη Συνατσάκη Ίαν Στρατής

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, και οι δυο τους πλέον είναι αχώριστοι. Η σχέση τους μετρά έναν χρόνο σε αντίθεση με τη γνωριμία τους, η οποία μας γυρνά αρκετά χρόνια πίσω.

Πρόσφατα, η αγαπημένη παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσγς ένα κοινό τους στιγμιότυπο παλιό, αλλά ταυτόχρονα πολύ ταιριαστό με το σημερινό τους status.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη ανακάλυψε πως στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram υπάρχει μία τρυφερή τους φωτογραφία από τη χρονιά 2017, όταν πρωτο- πρωταγωνιστούσαν στο μιούζικαλ "HAIR". H ιδιαίτερη λήψη είναι τραβηγμένη στα πλαίσια της παράστασης ενώ τότε οι δυο τους ήταν απλά φίλοι. "Damn..." έγραψε η ίδια πάνω στο post της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ατύχημα για τη Μάρα Μεϊμαρίδη - Τι συνέβη;

Κατερίνα Καινούργιου | Η εμψυχωτική ανάρτηση της για τη Μάρα Μεϊμαρίδη μετά την κακή κριτική στο J2US

Με δυσκολίες ξεκίνησε η εβδομάδα της Μάρας Μεϊμαρίδη. Η γνωστή ανθρωπολόγος είχε πριν από μικρό χρονικό διάστημα ένα ατύχημα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τραυματίσει το αριστερό της πόδι. Η είδηση ήρθε κοντά μας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Πιο συγκεκριμένα, η αποκάλυψη έγινε από το ζευγάρι της στο "J2US", τον Stan. Ο αγαπημένος τραγουδιστής θέλησε να μας δώσει μία εικόνες από τις πρόβες τους για το επόμενο live του μουσικού show. Στο στόρι που κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram βλέπουμε τη Μάρα Μεϊμαρίδη με σπασμένο ποδί, έτοιμη ωστόσο να κάνει την πρόβα της.

"Έπεσε από τη μηχανή. Μου τη ματιάσατε, μου τη ματιάσατε τη Μάρα" φαίνεται να λέει ο τραγουδιστής στο post του.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ