Follow us

Ρένια Λουιζίδου για Πέτρο Φιλιππίδη | "Είναι υπερταλαντούχος και πολύ συναισθηματικός, αλλά ήταν δύσκολος και αντιφατικός"

"Δεν θέλω να είμαι άδικη, είναι υπερταλαντούχος, πολύ συναισθηματικός στην καλή του στιγμή αλλά δεν μπαίνει ίσον στην εξίσωση", είπε η Ρένια Λουιζίδου για τον Φιλιππίδη.

MissBloom TEAM
Λουιζίδου NDP

Η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ "Αυτός και ο Άλλος", όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη, αποκαλύπτοντας πως όλη αυτή η ιστορία τη στεναχώρησε γιατί είναι ένας άνθρωπος που γνώριζε από πολύ μικρή ηλικία.

"Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν θυελλώδης, δύσκολος και αντιφατικός. Δεν θα αφαιρούσα καμία από αυτές τις τρεις λέξεις μετά τις καταγγελίες. Δεν θέλω να είμαι άδικη, είναι υπερταλαντούχος, είναι πολύ συναισθηματικός στην καλή του στιγμή αλλά δεν μπαίνει ίσον στην εξίσωση. Ένας άνθρωπος που είναι σε θέση να κάνει κάτι πολύ σκληρό δεν σημαίνει ότι κάποιες άλλες ώρες δεν λειτουργεί συναισθηματικά. Με έχει στεναχωρήσει αυτή η ιστορία γιατί τον Πέτρο τον ξέρω από μικρό παιδί. Τον ξέρω από την εποχή των Απαράδεκτων. Ήξερα ότι είναι δύσκολος άνθρωπος στη διαχείρισή του την καθημερινή με εκρήξεις, νευρικός, πιεστικός, αυταρχικός αλλά στο σεξουαλικό κομμάτι, αυτά είναι πράγματα που γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες, δε γίνονται πίσω από ανοιχτές".

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ