Follow us

Γνωστή ηθοποιός για τη Δανάη Μπάρκα και την κόρη της | "Ξύπναγα στις 3 και τρώγανε στην κουζίνα γιουβαρλάκια"

"Τους έλεγα: 'Τι κάνετε εδώ;' "Τίποτα, πήραμε κάτι light", μου λέγανε.

MissBloom TEAM

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Σμύρνη μου αγαπημένη" της Μιμής Ντενίση, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου, η ηθοποιός δέχθηκε στο σπίτι της την εκπομπή "Πάμε Δανάη" και ειδικότερα τον Άρη Καβατζίκη για να συζητήσουν για διάφορα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα αλλά και για το νέο της πρότζεκτ.

Δανάη Μπάρκα | Αποκάλυψε το ύψος της στον αέρα της εκπομπής της (vid)

Μεταξύ άλλων, η ίδια μίλησε για το πόσο λατρεύει που η Δανάη Μπάρκα έχει μια θέση στην τηλεόραση και που έχει χρησιμοποιήσει όλο το θάρρος που γνωρίζει πως έχει κατά του body shaming που έχει υποστεί. Η ηθοποιός γνωρίζει την παρουσιάστρια από μικρή ηλικία, αφού η κόρη της Μαριτίνα και η Δανάη Μπάρκα έκαναν πολλή παρέα κατά τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ειδικότερα, η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε και τις σκανταλιές που έκαναν μαζί στον Θεολόγο, όπου η παρουσιάστρια έχει εξοχικό και πιο συγκεκριμένα όταν ξυπνούσε τα ξημερώματα και τις έβλεπε τις δύο μικρές να σκαλίζουν την κουζίνα.

"Η παρουσία της Δανάης στην τηλεόραση ήταν κάτι πολύ καλό. Η Δανάη βοήθησε τα πάντα και είμαι περήφανη για αυτό γιατί τη γνωρίζω από μωρό παιδί, όταν τρέχανε με την κόρη μου στη Θεσσαλονίκη και αλωνίζανε, ενώ εγώ έπινα καφέ με τη Βίκυ. Όπως και όταν τις τσάκωνα στην κουζίνα στον Θεολόγο και είχαμε κάνει τη δίαιτα τη δικιά μου στις 9 και τρώγαμε ένα ψάρι με κολοκυθάκια. Ξύπναγα εγώ στις 3 και τρώγανε στην κουζίνα γιουβαρλάκια", θυμάται η ηθοποιός τη χιουμοριστική στιγμή.

"Τους έλεγα: 'Τι κάνετε εδώ;' "Τίποτα, πήραμε κάτι light”, μου λέγανε. Την έχω ζήσει από όλες τις πλευρές της. Έχει κάνει πάρα πολύ καλό με αυτό το θάρρος που έχει πάρει από τη μάνα της για το body shaming" υπογράμμισε η Μιμή Ντενίση, περήφανη για τη γυναίκα που έχει εξελιχθεί η παιδική φίλη της κόρης της.

Δες το εν λόγω βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ