Follow us

Βανδή - Μπισμπίκης | Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος - Η άφιξή τους από το ταξίδι τους στην Ιταλία (pics)

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό, με τις κοινές τους εμφανίσεις να αρχίζουν να πληθαίνουν.

MissBloom TEAM
Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης Papadakis Press

Ύστερα από την κυκλοφορία των κοινών φωτογραφιών της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερ δεν έχουν σταματήσει να πολιορκούν το ζευγάρι, με την τραγουδίστρια να ζει deja vu, όπως συνέβαινε στις αρχές της σχέσης της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, από τον οποίο χώρισε πριν από λίγους μήνες.

Βασίλης Μπισμπίκης | Η απάντηση όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή

Οι νέοι σύντροφοι προσπαθώντας να απολαύσουν ποιοτικό χρόνο μαζί και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι-αστραπή στην Ιταλία, με τον φωτογραφικό φακό να τους συλλαμβάνει κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Οι δημοσιογράφοι τούς περίμεναν για μια δήλωση, κάτι που εκνεύρισε την τραγουδίστρια, η οποία απέφυγε να απαντήσει, ψάχνοντας ένα μέρος για να κρυφτούν, μέχρι οι φωτογράφοι και τα κανάλια που είχαν συγκεντρωθεί να απομακρυνθούν.

Φυσικά, ο φακός κατάφερε να απαθανατίσει καρέ-καρέ τα στιγμιότυπα της άφιξής τους, με το ζευγάρι να εξέρχεται του αεροδρομίου και να μεταβαίνει στο αυτοκίνητο τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η γνωριμία τους έγινε όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του Ant1 "Άγριες Μέλισσες", όπου τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στα στούντιο ΚΑ.ΠΑ, όπως συνέβαινε και με την εκπομπή J2US, στην οποία ήταν κριτής η Δέσποινα Βανδή. Όπως ήταν επόμενο, οι δυο τους έκαναν πολλή παρέα κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων, συνειδητοποιώντας πως ταιριάζουν πολύ.

Λίγο αργότερα, η σχέση τους από φιλική πέρασε σε άλλο επίπεδο, με το ζευγάρι να πραγματοποιεί τις πρώτες κοινές διακοπές στη νότια Εύβοια, προσπαθώντας να κρατήσουν χαμηλό προφίλ, ώστε να μην κινήσουν την προσοχή των περαστικών.

Δες το φωτογραφικό υλικό:

Βανδή - Μπισμπίκης | Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος - Η άφιξή τους από το ταξίδι τους στην Ιταλία (pics)
Δέσποινα Βανδή
Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης
Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης
Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ