Follow us

Η οικογένεια Τότσικα στόλισε και η Ρούλα Ρέβη φωτογράφισε τα δίδυμα μπροστά από το δέντρο τους

Η διάσημη φωτογράφος δεν άντεξε τις πιέσεις των παιδιών της και στόλισε νωρίς φέτος.

MissBloom TEAM
Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας Instagram

Πολλοί ήταν εκείνοι, διάσημοι και μη, οι οποίοι προσπαθώντας να φέρουν πιο κοντά τις γιορτινές ημέρες ημερολογιακά, αποφάσισαν να στολίσουν νωρίτερα. Ειδικότερα, όσοι έχουν παιδιά, μπορούν να καταλάβουν πως η υπομονή μέχρι τις γιορτινές ημέρες είναι ένα δύσκολο τασκ για τα παιδιά που δεν βλέπουν την ώρα να δουν το στολισμένο δέντρο να κοσμεί το σαλόνι τους.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μάς δείχνει την κατάξανθη κόρη του, Εύα, και λιώνει από υπερηφάνια

Στην κατηγορία αυτή, λογικά, ανήκει η οικογένεια της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα, καθώς όπως μας μαρτύρησαν οι φωτογραφίες της διάσημης φωτογράφου, το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους μόλις έκανε εμφάνιση στο σπίτι τους.

Ειδικότερα, η Ρούλα Ρέβη, η οποία συχνά μοιράζεται φωτογραφίες με τα παιδιά της στα social media, ανέβασε δύο φωτογραφίες στις οποίες φωτογράφισε τα παιδιά της μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στην πρώτη βλέπουμε τον γιο της, Άγγελο, να είναι ντυμένος Batman και να στέκεται όρθιος, κρύβοντας το πρόσωπό του, ενώ στη δεύτερη, η κόρη της Ειρήνη, φοράει πιτζάμες και χριστουγεννιάτικα γυαλιά, ενώ κάνει ακροβατικά.

Μαζί με τη φωτογραφία, όμως, η Ρούλα Ρέβη μοιράστηκε και τις σκέψεις της, ευχόμενη υγεία σε όλους. Πιο συγκεκριμένα, η ευτυχισμένη μαμά έγραψε: "Ποτέ δεν πίστευα πως θα μεγάλωνα και θα έλεγα …. "Και του χρόνου" .Τι και του χρόνου λένε?, σκεφτόμουνα μικρη όταν άκουγα τους "μεγάλους" υπάρχει περίπτωση να μην είναι Χριστούγεννα και του χρόνου, τι λενε μωρε έλεγα!!!!!

Και όμως κάθε χρόνος που μου έφερνε τα δωρα του, τις δυσκολίες του και τις ευκολίες του μου έμαθε πως αξία έχει να ζήσω έναν ακόμα με εκπλήξεις καλες και κακές, αλλά κατάλαβα πολύ πρόσφατα, όπως νομίζω και όλοι μας πως χωρίς την υγεία δεν πάω πουθενά! Το εύχομαι σε όλους μας! ΥΓΕΙΑ , όσο παλιό και αν σας ακούγεται θα ειναι πάντα το ζητούμενο! Μας το απέδειξε άλλη μια φορά η ζωή".

Δες τις φωτογραφίες:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ