Follow us

10 χρόνια MissBloom | Οι 10 top στιγμές των celebrities

Οι στιγμές της ελληνικής και διεθνούς showbiz που αξίζει να θυμηθούμε.

MissBloom TEAM
miss 10

Το Missbloom συμπληρώνει μια δεκαετία ζωής, χρόνια κατά τα οποία κατάφερε να "ανθίσει" με τον δικό του τρόπο, να κερδίσει τους δικούς του αναγνώστες και να μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο την παρέα του.

Μια παρέα από Missbloomers

Σε όλη αυτή την πορεία του, η στήλη Celebrities παρακολουθούσε από κοντά όλα όσα έκαναν (και ενίοτε δεν έκαναν) αγαπημένα γνωστά δημόσια πρόσωπα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Σε άλλα νέα, τα νέα της showbiz που απασχόλησαν περισσότερο αυτά τα χρόνια ζωής του Missbloom, μπορούν να συνοψιστούν σε ένα πολύ juicy Top 10, όπως το παρακάτω:

Όταν η Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της

Ήταν 29 Μαρτίου του 2015 όταν η Ελένη Μενεγάκη, τότε παρουσιάστρια του Alpha, έγινε για τέταρτη φορά μητέρα. Το "πιο επικό κοντινό" της ελληνικής τηλεόρασης έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 2.750 γραμμαρίων, τη Μαρίνα, πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο.

Η παρουσιάστρια που έχει τρία ακόμη παιδιά από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο (τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια), γέννησε στον έβδομο όροφο του μαιευτηρίου ΙΑΣΩ στις 21.50, με τον Μάκη Παντζόπουλο να είναι συνεχώς έξω από την αίθουσα.

Συνεχώς έξω από το μαιευτήριο ήταν και πάρα πολλοί ρεπόρτερ και κάμερες, που εξασφάλισαν φωτογραφίες κατά την έξοδό τους με τη μικρή Μαρίνα. "Οι αληθινοί άντρες αλλάζουν πάνες" γράφει το T-shirt του ευτυχισμένου νέου μπαμπά και εμείς βλέπουμε να πλανάται στον αέρα μια κάποια απόλυτη ευτυχία που δεν κρύβεται.

10 χρόνια MissBloom | Οι 10 top στιγμές των celebrities
Μενεγάκη Παντζόπουλος

Η εξάχρονη σήμερα Μαρίνα έχει αναλάβει kids manager στην ξενοδοχειακή μονάδα του μπαμπά της, ανταμοίβοντάς τον για όλες τις πάνες που άλλαξε:

Loading...

Ενώ δανείζεται και τις γόβες της μητέρας της

Loading...

Ελένη Μενεγάκη: Γέννησε

Όταν η Δούκισσα Νομικού έγινε μια σύγχρονη Σταχτοπούτα

Μια φορά και έναν καιρό, ήταν ένα πανέμορφο ξανθό κορίτσι που το έλεγαν Δούκισσα και ονειρευόταν να δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με τον δικό της πρίγκιππα. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα στις 10 Ιουνίου του 2017, όταν η έβαλε το Celia Kritharioti νυφικό της και παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, στη Μύκονο.

Loading...
Loading...
Loading...

Το παραμύθι ολοκληρώθηκε με τη γέννηση του γιου τους, Σάββα, στις 15 Μαρτίου του 2018 και της κόρης τους, Αναστασίας, στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019.

Και έζησαν αυτοί καλά...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο

Όταν η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας πήγαν στον γάμο των γονιών τους

Μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούλιο του 2017, ανήμερα μάλιστα των γενεθλίων της στις 3 Ιουλίου.

Στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, ο ντυμένος γαμπρός pop star περίμενε με τα τέσσερα παιδιά του τη νύφη. Το αποτέλεσμα τους αποζημίωσε όταν έφτασε η εκθαμβωτική Κάτια μέσα στο Celia Kritharioti νυφικό της, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Νίκο.

Σάκης-Κάτια, μια ζωή μαζί

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Το δώρο στους καλεσμένους, οι εκπλήξεις για τα γενέθλια και το πέμπτο παιδί

Όταν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έκαναν το πιο όμορφο από όλα τα ταξίδια τους

Μιλάμε αναμφισβήτητα για ένα πολυταξιδεμένο ζευγάρι, που έχει εξερευνήσει πολλές γωνιές του πλανήτη. Αν τους ρωτήσουμε όμως για το αγαπημένο τους ταξίδι, σίγουρα θα απαντήσουν πω είναι αυτό που έκαναν στη Σίφνο το 2018, αυτό από το οποίο επέστρεψαν παντρεμένοι.

Ο παρουσιαστής και η influencer παντρεύτηκαν σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, στο Βαθύ της Σίφνου. Επρόκειτο μάλλον περισσότερο για ένα πάρτι, όπως είχε πει και η νύφη ότι ήθελε τον γάμο της, πριν εντυπωσιάσει τους καλεσμένους με το Celia Kritharioti κατάλευκο νυφικό της.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Σάκης Τανιμανίδης & Χριστίνα Μπόμπα | Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο τους στη Σίφνο

Έκτοτε η οικογένεια έχει μεγαλώσει κατά δύο μέλη μιας και στις 23 Ιουνίου του 2021 γεννήθηκαν τα #tanimanidakia, Φιλίππα και Αριάννα.

Και ένα ακόμη ταξίδι ξεκίνησε...

Loading...
Loading...
Loading...

Όταν μια κοινή θνητή έγινε Duchess of Cambridge και παντρεύτηκε τον γιο της Lady D, φορώντας το δαχτυλίδι της

Στις 29 Απριλίου του 2011 περισσότεροι άνθρωποι από 3 δισεκατομμύρια άνθρωποι από όλα τα πλάτη και μήκη της γης, συντονίστηκαν για να δουν τον πρίγκιπα William να παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του (και "κοινή θνητή"), Kate Middleton, στο Westminster Abbey στο Λονδίνο.

1,5 χρόνο πριν, τον Οκτώβριο του 2010, είχε πραγματοποιηθεί ο αρραβώνας τους, κατά τη διάρκεια προσωπικών τους διακοπών στην Κένυα, όταν ο πρίγκιπας της Ουαλίας έδωσε στην αγαπημένη του το δαχτυλίδι που είχε δώσει και πατέρας του στη μητέρα του, ένα λευκόχρυσο δαχτυλίδι 18 καρατίων με ένα οβάλ ζαφείρι 12 καρατίων στη μέση, που περιβάλλεται από 14 διαμάντια.

Ο πρωτότοκος γιος του Καρόλου και της Diana παντρεύτηκε την Kate Middleton, 10 χρόνια μετά τη γνωριμία τους στο University of St Andrews, όπου φοιτούσαν και οι δύο. Ο γάμος τελέστηκε κατά το αγγλικανικό τυπικό από τον αρχιεπίσκοπο της Αγγλίας με περίπου 1900 καλεσμένους. Το νυφικό σχεδίασε η creative director του οίκου Alexander McQueen, η Αγγλίδα σχεδιάστρια Sarah Burton και εξακολουθεί να αποτελεί πηγή έμπνευσης μέχρι σήμερα.

Kate Middleton
Kate Middleton , Prince William

Ο ονειρικός γάμος του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton

Όταν μας είπε να τη φωνάζουμε Caitlyn

Το τεύχος Ιουλίου 2015 του περιοδικού Vanity Fair είχε τίτλο "Call me Caitlyn" και κεντρικό πρόσωπο την Caitlyn Jenner. Πρώην σύζυγος της Kris Jenner, Ολυμπιονίκης, γονιός της Kendall και της Kylie Jenner και ένα από τα πρόσωπα του reallity "Keeping Up With The Kardashians”, η Caitlyn Jenner μίλησε για την εμπειρία της ως transgender γυναίκα στην Diane Sawyer και επανασυστήθηκε στο κοινό.

Νιώθοντας ελεύθερη για πρώτη φορά στα 65 της χρόνια μοιράστηκε με τον κόσμο την αλήθεια της και έδωσε δύναμη σε όλες τις θηλυκότητες να κάνουν το ίδιο. Ποζάροντας με λευκά ρετρό εσώρουχα στον φακό της Annie Leibovitz, έδειχνε να απολαμβάνει τον εαυτό της.

Loading...

Στις 28 Οκτωβρίου 2021 έσβησε αισίως τα 72 κεράκια της, έχοντας βοηθήσει πολλά ακόμη τρανς άτομα μέσω της πολιτικής και ακτιβιστικής της δράσης.

Loading...

Loading...

Bruce Jenner: To εξώφυλλό του στο Vanity Fair ως γυναίκα που έσπασε το internet

Όταν οι "Brangelina" έγιναν ξανά Brad και Angelina

Το άλλοτε power couple του Hollywood ανήκει από το 2016 στο περελθόν. Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie έγιναν ζευγάρι στα γυρίσματα της ταινίας Mr. & Mrs. Smith, όταν ο πρώτος ήταν ακόμη παντρεμένος με την Jennifer Aniston.

Παρόλο που τα 12 χρόνια που ήταν μαζί είχε γραφτεί ουκ ολίγες φορές πως χωρίζουν, η επίσημη ανακοίνωση και ο πραγματικός χωρισμός συνέβη το 2016- δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, όταν η star κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Μαζί έχουν έξι παιδιά, τη Ζahara Marley, τον Maddox, τη Shiloh, τον Pax Thien, και τα δίδυμα Knox Léon και Vivienne Marcheline, των οποίων η ηθοποιός διεκδικούσε την αποκλειστική κηδεμονία, επικαλούμενη προβλήματα διαχείρησης θυμού και βίαιη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της προς εκείνα και την ίδια. Τελικά, το δικαστήριο και ο δικαστής John Ouderkirk αποφάνθηκαν την κοινή επιμέλεια των παιδιών, απόφαση που δεν χαροποίησε την Angelina Jolie.

Angelina Jolie
Jolie - Pitt

Angelina Jolie - Brad Pitt: Χωρίζουν ύστερα από 12 χρόνια σχέσης

Όταν η Beyoncé μας θύμισε ποιος κινεί τον κόσμο

"Θα θέλαμε να μοιραστούμε την αγάπη και την ευτυχία μας. Έχουμε ευλογηθεί δύο φορές. Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες που η οικογένειά μας θα μεγαλώσει κατά δύο και σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας" ήταν τα λόγια της Beyoncé ενώ πόζαρε σαν άλλη θεά της γονιμότητας, ανακοινώνοντας πως είναι έγκυος σε δίδυμα.

Η εμβληματική φωτογράφιση της Queen B τον Φεβρουάριο του 2017 άφησε τη δική της εποχή και έκανε τους fans των Carters να παραμιλούν. Μάλιστα, πρόκειται για τη φωτογραφία που απέσπασε τα περισσότερα likes στο Instagram για το 2017, μιας και οι χρήστες δεν έχουν συνηθίσει να σκοραλάρουν και να βλέπουν την Bey να κρατά τη φουσκωμένη της κοιλιά φορώντας εσώρουχα και ένα πράσινο πέπλο, περιτριγυρισμένη από λουλούδια.

Πέντε σχεδόν χρόνια μετά την έλευση της κόρη της με τον Jay-Z, Blue Ivy, το ζευγάρι θα καλωσόριζε και τα δίδυμα Rumi και Sir.

Loading...

Την ανακοίνωση της πρώτης της εγκυμοσύνης είχε κάνει με έναν εξίσου θεαματικό τρόπο στα MTV Video Music Awards τον Αύγουστο του 2011, κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του "Love On Top", όταν ξεκούμπωσε το σακάκι της και χάιδεψε την κοιλιά της.

Beyonce: Είναι έγκυος σε δίδυμα!

Όταν ο Πρίγκιπας Harry δεν έκανε σε κανέναν τη χάρη (εις διπλούν)

Η πρώτη ήταν όταν πατρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Meghan Markle και η δεύτερη όταν μαζί οι δυο τους αποφάσισαν να αποποιηθούν των βασιλικών τους καθηκόντων.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαΐου 2018 στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο δεύτερος γιος του Πρίγκιπα της Ουαλίας, Καρόλου, και της πριγκίπισσας Diana, δεν παντρεύτηκε μια γαλαζοαίματη, αλλά μια Αμερικανίδα ηθοποιό, μέχρι τότε γνωστή κυρίως για τον ρόλο της στη σειρά Suits, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και μερικούς μήνες αρραβώνα.

Τη μέρα που η Meghan Markle αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να γίνει πριγκίπισσα (για την ακρίβεια Δούκισσα του Sussex), φόρεσε ένα νυφικό του οίκου Givenchy, που σχεδίασε η καλλιτεχνική του διευθύντρια, Clare Waight Keller. Ένα σε γενικές γραμμές απλό νυφικό χωρίς κανένα ίχνος κεντήματος ή δαντέλας, με ουρά 2,75 μέτρων και μεταξένιο πέπλο 5 μέτρων μήκους.

Πρίγκιπας Harry & Meghan Markle: Η μεγάλη μέρα έφτασε! Μάθε τα πάντα για τον γάμο της χρονιάς

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle
Meghan Markle

Σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, τον Ιανουάριο του 2020, το ζευγάρι γνωστοποίησε με μια αρκετά διπλωματική ανακοίνωση ότι παραιτείται από τα βασιλικά του καθήκοντα, αιφνιδιάζοντας τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

"Μετά από μήνες περίσκεψης και εσωτερικών συζητήσεων, επιλέξαμε να κάνουμε τη μετάβαση αυτή τη χρονιά και να χαράξουμε ένα νέο προοδευτικό ρόλο μέσα σε αυτό το ίδρυμα. Σκοπεύουμε να υποχωρήσουμε από "πρεσβύτερα" μέλη της βασιλικής οικογένειας και να δουλέψουμε για να γίνουμε οικονομικά ανεξάρτητοι, συνεχίζοντας να στηρίζουμε τη βασίλισσα. Με τη δική σας ενθάρρυνση, κυρίως τα τελευταία χρόνια, νιώσαμε έτοιμοι για την προσαρμογή. Σχεδιάζουμε να ισορροπούμε τον χρόνο μας μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής, συνεχίζοντας να τιμούμε το καθήκον μας στη βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία και τους προστάτες μας.

Η γεωγραφική ισορροπία του χρόνου θα μας επιτρέψει να μεγαλώσουμε τον γιο μας με εκτίμηση για τη βασιλική παράδοση, μέσα στην οποία γεννήθηκε, παρέχοντας παράλληλα στην οικογένειά μας την απόσταση για να εστιάσουμε στο επόμενο κεφάλαιο, που περιλαμβάνει το λανσάρισμα του νέου φιλανθρωπικού μας εγχειρήματος. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε όλες τις πληροφορίες για αυτό το επόμενο βήμα, όταν έρθει η κατάλληλη ώρα, καθώς συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τη βασίλισσα, τον πρίγκιπα της Ουαλίας, τον Δούκα του Κέμπριτζ και όλα τα σχετικά μέλη. Μέχρι τότε, σας παρακαλούμε να δεχτείτε την βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας για την διαρκή υποστήριξή σας".

Παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle

Όταν η Hailey Baldwin έγινε Hailey Bieber (και παντρεύητκε τον Justin)

Μετά από πολλούς χωρισμούς, επανασυνδέσεις, ευτράπελα και κοινές εμφανίσεις, οι Jelena (Justin Bieber-Selena Gomez) που έβγαιναν από το 2010 μέχρι τον Μάρτιο του 2018, το πήραν απόφαση πως δεν πηγαίνει άλλο η κατάσταση με τα on-off. Τρεις μήνες (και αρκετούς απογοητευμένους έφηβους fans) αργότερα, ο 25χρονος τότε pop star άπό τον Καναδά αρραβωνιάστηκε το μοντέλο Hailey Bieber και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς (δύο μήνες πριν εκείνη γίνει 22), παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2019 οι δυο τους παντρεύτηκαν και με θρησκευτικό γάμο, με μία κλειστή τελετή στο Montage Palmetto Bluff στη Νότια Καρολίνα.

Loading...

Η καλλονή νύφη επέλεξε για την ιδιαίτερη ημέρα μία Off-White δημιουργία του σχεδιαστή Abloh, της οποίας το πέπλο έγραφε "μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος" (till death do us apart).

Loading...

Loading...

Έζησε η Hailey Bieber το απόλυτο όνειρο πολλών κοριτσιών; Ναι. Ανήκει ο γάμος τους σε ένα από τα πιο viral celebrity news παγκοσίως για τη δεκαετία των 2010s; Πάλι ναι.

Έγινε θέμα στο Missbloom.gr; Μάντεψε: Παντρεύτηκαν ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ