Follow us

Αυτή είναι η τελική δεκάδα του GNTM, η απόφαση Κυβέλης και Ντίνου να μείνουν μαζί & όλα τα νέα

"Κακός χαμός" στη βίλα του GNTM, η Πέγκυ Τρικαλιώτη μιλά για το κύμα αποκαλύψεων του #Metoo: "Έπαιρνα τηλέφωνο τους φίλους μου και τους έλεγα: Δεν μπορώ να το κάνω εικόνα", η Κόνι Μεταξά σε ερώτηση follower για τον λόγο που δεν μιλάει για τον Τάσο Ξιαρχό & η Ιωάννα Μάνδρου παίρνει θέση στην κόντρα Καπουτζίδη-Μουτσινά.

MissBloom TEAM
yupiii

Ευδοκία Ρουμελιώτη: "Φοβήθηκα στην αρχή, είπα: Τι πάμε να κάνουμε τώρα;"

Αυτή είναι η τελική δεκάδα του GNTM, η απόφαση Κυβέλης και Ντίνου να μείνουν μαζί & όλα τα νέα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνάντησε την Ευδοκία Ρουμελιώτη στο πλατό της εκπομπής "The 2night show". Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την παράσταση "Μία ιστορία αγάπης", αλλά και για τον θάνατο της μητέρας της.

Αρχικά, η Ευδοκία Ρουμελιώτη παραδέχτηκε πως στην αρχή είχε ενδοιασμούς για τη συμμετοχή της στην παράσταση, όπως ανέφερε όμως, το κοινό υποδέχτηκε θερμά τον gay ρόλο που ενσαρκώνει.

"Καμία άσχημη αντίδραση δεν υπήρξε. Στην αρχή έβλεπα μεγάλες κυρίες να έρχονται στο θέατρο και έλεγα στη Βίκυ Βολιώτη: "Φοβάμαι να βγω στη σκηνή". Τελικά, όχι μόνο δεν υπήρξαν αντιδράσεις, αλλά ερχόντουσαν και έλεγαν σας ευχαριστούμε που μας φέρατε αντιμέτωπους με την αλήθεια. Στην αρχή το φοβήθηκα το έργο έλεγα τι πάμε να κάνουμε τώρα, ο άντρας μου ήταν ο πρώτος που το διάβασε και μου είπε πως οπωσδήποτε πρέπει να το κάνεις. Δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο, γι' αυτό και τον εμπιστεύομαι" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ιωάννα Μάνδρου παίρνει θέση στην κόντρα Καπουτζίδη-Μουτσινά

Νίκος Μουτσινάς

Στην εκπομπή "Super Κατερίνα” στον Alpha και στη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη μίλησε η Ιωάννα Μάνδρου. Η έμπειρη δημοσιογράφος του δικαστικού ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε και για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για τον Νίκο Μουτσινά.

Η Ιώαννα Μάνδρου που έχει σχολιαστεί από τον Νίκο Μουτσινά και έχει βρεθεί και στο "Καλό μεσημεράκι” δήλωσε: "Έχω πάει στην εκπομπή του που με έχει καλέσει. Με πολλή χαρά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Konnie Μεταξά σε ερώτηση follower για τον λόγο που δεν μιλάει για τον Τάσο Ξιαρχό

Τάσος Ξιαρχό

Απαντώντας σε ένα Q & A στο προφίλ της στο Instagram η Konnie Μεταξά δέχτηκε μια ερώτηση που αφορούσε το πρόσφατο περιστατικό με τις δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό που προκάλεσαν σάλο.

Η αγαπημένη performer και παρουσιάστρια του MEGA STAR στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τα όσα είπε ο Τάσος Ξιαρχό για εκείνη στη "Super Κατερίνα” απέφυγε να κάνει κάποια δήλωση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη για το κύμα αποκαλύψεων του #Metoo: "Έπαιρνα τηλέφωνο τους φίλους μου και τους έλεγα: Δεν μπορώ να το κάνω εικόνα"

Πέγκυ Τρικαλιώτη

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη ήταν καλέσμένη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στο πλατό της εκπομπής "Το Πρωινό". Η δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στους λαμπερούς παρουσιάστες κατά την οποία μίλησε για το ελληνικό #Metoo, αλλά και για τις επαφές που είχε με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

"Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που ήταν υπερόπτες. Αν πρέπει να έχεις επικοινωνία με έναν τέτοιο άνθρωπο για να παίξεις μαζί του, υπάρχουν τρόποι να το παρακάμψεις και υπάρχει τρόπος αυτός ο άνθρωπος να βγάλει αυτή τη μάσκα και να επικοινωνήσεις.Όλους αυτούς τους ανθρώπους που ακούστηκαν τα ονόματά τους, τους ήξερα" είπε στην αρχή η ηθοποιός.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Επέστρεψε, αλλά ξαναέφυγε - Αυτή είναι η τελική δεκάδα

GNTM

Έντεκα είναι τα εναπομείναντα μοντέλα του GNTM και βρέθηκαν για ακόμα μια ημέρα στο πλατό, προκειμένου να μάθουν πως ήταν η απόδοση τους στη φωτογράφιση που προηγήθηκε.

Η δοκιμασία αποχώρησης ήθελε τα μοντέλα να φέρνουν εις πέρας μια φωτογράφιση, στην οποία έπρεπε να ποζάρουν με φινέτσα και να γίνουν ένα με το άλογο

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Τι συμβαίνει μεταξύ Κυβέλης & Ντίνου; Η απόφαση να μείνουν μαζί

Στο GNTM της Τρίτης, τα υποψήφια μοντέλα είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν για μερικά 24ωρα μακριά από τη βίλα και έτσι έμειναν σε ένα ξενοδοχείο. Ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει ένα νέο ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, η παραγωγή του ριάλιτι ζήτησε από τους διαγωνιζόμενους να χωριστούν σε δυάδες για να κοιμηθούν στα δωμάτια. Έτσι, η Κυβέλη επέλεξε να κοιμηθεί με τον Ντίνο, με την κάμερα να τους πιάνει δίπλα δίπλα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | "Κακός χαμός" στη βίλα – Οι κατηγορίες του Ντίνου & το "βούλωστο" του Κωνσταντίνου

GNTM

Στο GNTM της Τρίτης, ο Ντίνος θέλησε να μιλήσει με την πρώην παρέα του, προκειμένου να τους πει τους λόγους της απομάκρυνσης του, αλλά και για να τονίσει το bullying που δεχόταν από κάποιους απ’ αυτούς.

Ο νεαρός παίκτης αναφέρθηκε σε body shaming, μιας και ορισμένα παιδιά τον ειρωνεύονταν για το σώμα του, ωστόσο η παρέα θεώρησε ότι αυτά τα λεγόμενα είναι της Κυβέλης και ότι αυτή του "έχει βάλει λόγια". Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος ξέσπασε, λέγοντας: "Θα με ειρωνεύεσαι ή θα με αφήσεις να μιλήσω; Βούλωνε και μάθε να ακούς και να συζητάς με άλλα άτομα. Ήρθες εδώ κι απλά επιτίθεσαι, δεν ήρθες με καμιά διάθεση να συζητήσεις, απλά πετάς προσβολές για IQ… οπότε βούλωνε και μάθε να ακούς και συζητάς με άλλα άτομα. Πετάς πολύ βαριές κουβέντες που δεν παίρνονται πίσω!".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ