Follow us

Ελενα Παπαρίζου | Έγινε η πρώτη πρέσβειρα της UNICEF στην Ελλάδα (pics,vid)

Τα πρώτα της λόγια και το δημόσιο μήνυμα.

MissBloom TEAM
Έλενα Παπαρίζου

Πρώτη πρέσβειρα της UNICEF στην Ελλάδα έγινε η Έλενα Παπαρίζου. Χωρίς να μπορεί να κρύψει τη χαρά της, η γνωστή τραγουδίστρια και coach του Voice, ανέβασε στα social media φωτογραφίες και videos από τη συνέντευξη τύπου που έγινε την Τρίτη 16 Νοεμβρίου στο Dionysos Zonars για την απονομή του τίτλου.

Στη λεζάντα της έγραψε:

"Είμαι πολύ συγκινημένη σήμερα. Είναι μεγάλη μου τιμή και νιώθω την τεράστια ευθύνη που γίνομαι η πρώτη Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF για την Ελλάδα. Οφείλουμε να βάλουμε τα παιδιά και την νεολαία μας στην πρώτη θέση. Εκεί που τους αξίζει να είναι. Πάντα έλεγα πως το μέλλον είναι τα παιδιά μας. Είναι! Αλλά τα παιδιά είναι παιδιά ΣΗΜΕΡΑ, και ΣΗΜΕΡΑ έχουμε ευθύνη να τους δώσουμε μια χαρούμενη παιδική ηλικία, χωρίς βία και αποκλεισμούς αλλά με αξιοπρέπεια και φροντίδα. Μέσα από την UNICEF είμαι σίγουρη πως θα γίνουμε όλοι μας καλύτεροι άνθρωποι…".

Για την περίσταση επέλεξε λευκό blazer και μαύρο pencil παντελόνι, δείχνοντας δυναμική και κομψή.

Loading...

Με τη σειρά του ο οργανισμός καλωσόρισε την Έλενα Παπαρίζου μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook.

Η 1η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF για την Ελλάδα✨

Σήμερα σηματοδοτείται μια πολύ σημαντική στιγμή για την οικογένεια της UNICEF, με την ανακοίνωση της πρώτης Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως στην Ελλάδα, η οποία δεν είναι άλλη από την μοναδική Έλενα Παπαρίζου!

Η ανακοίνωση έλαβε χώρα σήμερα το πρωί ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Νοεμβρίου, υπό τη σκιά της Ακρόπολης!

Η Ελληνίδα και διεθνώς αναγνωρισμένη τραγουδίστρια, Έλενα Παπαρίζου, θα συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου για την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών στην Ελλάδα, και θα συνεισφέρει στο έργο της UNICEF ώστε να διασφαλιστεί ένα καλύτερο μέλλον για κάθε παιδί, νέα και νέο στη χώρα μέσα από την εφαρμογή στοχευμένων εθνικών προγραμμάτων και ενεργειών.

Η Έλενα γίνεται μέλος μιας ομάδας παγκοσμίων και εθνικών Πρεσβευτών Καλής Θελήσεως που μαζί με τη UNICEF υπερασπίζονται τα δικαιώματα των παιδιών σε κάθε γωνιά της γης όπως οι Pink, Katy Perry, Selena Gomez, David Beckham Orlando Bloom καθώς και η δική μας Παγκόσμια Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF Nana Mouskouri!

Helena Paparizou καλώς ήρθες στην οικογένεια της UNICEF! Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για να "φέρουμε φως στην ψυχή" σε όλα τα παιδιά της Ελλάδας.

#ΓιαΚάθεΠαιδί σήμερα και στο μέλλον.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ