Follow us

Κατερίνα Τσάβαλου | Μας δείχνει το νέο της κούρεμα και αποκαλύπτει τα αρνητικά σχόλια που δεχόταν για τα κιλά της

"Με ρωτούσαν αν περιμένω το δεύτερο παιδί και γιατί είχα πρησμένη κοιλιά".

MissBloom TEAM
Κατερίνα Τσάβαλου NDP

Στην εκπομπή Ελένη μίλησε η Κατερίνα Τσάβαλου, με την ηθοποιό να αναφέρεται στη μητρότητα αλλά και τα κιλά της εγκυμοσύνης, τις οικονομικές δυσκολίες ιδιαίτερα την περίοδο της καραντίνας, καθώς και στα αρνητικά σχόλια με τα οποία δεν ασχολείται πλέον αφού θεωρεί τοξικά.

Η μητρότητα είναι το πιο σπουδαίο και σημαντικό πράγμα που έχω κάνει στην ζωή μου, δεν περιγράφεται με λόγια. Είναι δύσκολο, αλλά είναι ό,τι καλύτερο. Λέω δόξα τον Θεό που με αξίωσε να γίνω μητέρα, είπε αρχικά.

Για τις οικονομικές δυσκολίες, δήλωσε:

"Με την οικογένεια μου, προσπαθούμε πραγματικά να τα βγάλουμε πέρα. Πιστεύουν για τους ανθρώπους που προβάλλονται ότι δεν έχουν προβλήματα, δεν είναι όμως έτσι. Κάνουμε ένα επάγγελμα που ψάχνουμε δύο φορές τον χρόνο για δουλειά. Και με την κρίση και με την πανδημία ήμουν με ταμείο ανεργίας και περίμενα το επίδομα".

Τέλος, αναφέρθηκε και στα κιλά που πήρε την περίοδο της εγκυμοσύνης της και τα σχόλια που δέχθηκε:

Εγώ δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με τα κιλά των άλλων ή τα δικά μου. Ποτέ, ποτέ. Από την στιγμή που έμεινα έγκυος και μετά, με έπαιρναν οι δημοσιογράφοι και με ρωτούσαν πόσα πήρα και μετά αν τα έχασα"

Αφού γέννησα, στα social media με ρωτούσαν αν περιμένω το δεύτερο παιδί και γιατί είχα πρησμένη κοιλιά. Και παλιά που ήμουν πολύ αδύνατη, μου έλεγαν Πώς είσαι έτσι, πήγαινε φάε.

Δεν ασχολούμαι πια, είναι τοξικό.

Μάλιστα, όπως μπορείς να δεις στο ακόλουθο απόσπασμα από την εκπομπή, η ηθοποιός έχει αλλάξει το κούρεμά της υιοθετώντας κοντές αφέλειες. Σε συνδυασμό με το καρέ και το μελαχρινό της χρώμα που δεν άλλαξε, φαίνεται πως την ανανέωσαν πολύ και κολακεύουν το σχήμα του προσώπου της.

Κατερίνα Τσάβαλου | Μας δείχνει το νέο της κούρεμα και αποκαλύπτει τα αρνητικά σχόλια που δεχόταν για τα κιλά της

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ