Follow us

Μιχάλης Τιτόπουλος | "Με την Ηρώ Μπέζου είμαστε μαζί 8 χρόνια"

"Είναι περίεργο να δουλεύεις με τη σύντροφο σου".

Καλεσμένος της εκπομπής "Στούντιο 4", της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου βρέθηκε ο Μιχάλης Τιτόπουλος το απόγευμα της Τετάρτης. Ο πρωταγωνιστής της σειράς "Ζακέτα να πάρεις" μίλησε στους παρουσιαστές τόσο για τη σχέση του με την Ηρώ Μπέζου όσο και για τη γνωριμία του με τον Γιάννη Μπέζο.

H συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή την ερώτηση για το αν μένει μόνος του:

"Εγώ μένω μόνος μου. Η αλήθεια είναι ότι με τη σύντροφό μου είμαστε μαζί 8 χρόνια, δουλεύουμε και πολλά χρόνια μαζί, αυτή τη στιγμή κάνουμε κάτι μαζί στο θέατρο για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Σύντροφός μου είναι η Ηρώ Μπέζου η οποία γράφει και το έργο, τους "Ναυαγούς” στο Θέατρο Τέχνης. Το έργο αυτό το έχει γράψει η Ηρώ και το σκηνοθετεί μαζί με τον Γιάννη τον Παπαδόπουλο", είπε ο Μιχάλης Τιτόπουλος για τη συνεργασία του με την Ηρώ Μπέζου.

Ηρώ Μπέζου | Η σπάνια εμφάνιση της ηθοποιού με casual φθινοπωρινό λουκ στην παρουσίαση προγράμματος του Θεάτρου Τέχνης

Όσο για τη σχέση τους πρόσθεσε: "Με την Ηρώ πρώτα ήμασταν συνεργάτες και φίλοι και αργότερα αναπτύχθηκε κάτι το οποίο κατέληξε να είναι σχέση, την ερωτεύτηκα, την κυνήγησα. Στην αρχή με έβλεπε μόνο ως φίλο. Είναι περίεργο πάντως να δουλεύεις με τη σύντροφό σου. Παρ᾽όλα αυτά έχουν υπάρξει στιγμές που το γεγονός ότι τις έχω μοιραστεί με αυτόν τον άνθρωπο έχει δημιουργήσει κάτι που δεν ξέρω αν θα το ζήσω με κάποιον άλλον, δεν ξέρω πώς γίνεται".

Αναφορικά με τον Γιάννη Μπέζο και τη γνωριμία του μαζί του δήλωσε:

"Τον θαύμαζα από πριν τον Γιάννη Μπέζο. Όταν έρχεσαι σε προσωπική επαφή μαζί του, θα σε κάνει αμέσως να χαλαρώσεις. Αισθανόμουν σίγουρος με τη σχέση δίπλα στην Ηρώ, σημασία αυτό έχει. Είχαμε δουλέψει και μαζί με τον κύριο Μπέζο", κατέληξε ο Μιχάλης Τιτόπουλος.

Δες όσα υποστήριξε στο βίντεο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ