Follow us

Ο Απόστολος Γκλέτσος σε πρωτοφανές ξέσπασμα, η Αθηναΐς Νέγκα "καρφώνει" την Ανθή Βούλγαρη & όλα τα νέα

Η Τζένη Διαγούπη σε μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή & το τέλος της συνεργασίας με τον Νίκο Μουτσινά, ξέσπασε ο Γιώργος Λιανός για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να νοσεί από Covid & ο Νίκος Μουτσινάς εξομολογείται "Δεν έπρεπε να ήμουν "στον αέρα" όταν έφυγε η μητέρα μου".

MissBloom TEAM
yupiii

Ο Απόστολος Γκλέτσος σε πρωτοφανές ξέσπασμα: "Τελειώσανε αυτά που ξέρετε"

Ο Απόστολος Γκλέτσος σε πρωτοφανές ξέσπασμα, η Αθηναΐς Νέγκα "καρφώνει" την Ανθή Βούλγαρη & όλα τα νέα

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος πραγματοποίησε μια συνεδρίαση το απόγευμα της Τρίτης μέσω τηλεδιάσκεψης και κατά τη διάρκεια της κουβέντας ο Απόστολος Γκλέτσος τοποθετήθηκε αρκετά έντονα, ζητώντας μάλιστα διευκρινίσεις για τα έργα στην Βόρεια Εύβοια.

"Θέλω τώρα την δέσμευση του Περιφερειάρχη την προφορική ότι οι άνθρωποι που θα πάνε εκεί για να εξυπηρετηθούν δεν θα έχουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις…" είπε αρχικά σε ήρεμο τόνο ο επικεφαλής της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης και στην συνέχεια άρχισε να φωνάζει: "Άσε τις εισηγήσεις Περιφερειάρχη. Οι εισηγήσεις είναι ακαταλαβίστικες. Τώρα θα μας τα πεις εδώ. Όλα".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Νίκος Μουτσινάς: "Δεν έπρεπε να ήμουν "στον αέρα" όταν έφυγε η μητέρα μου"

Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς θα βρεθεί το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και ένα απόσπασμα από την εκπομπή προβλήθηκε μέσα από το "Happy Day”.

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα φαίνεται ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ να μιλά για την απώλεια της μητέρας του και το "λάθος" του να κάνει τηλεόραση την εποχή που πενθούσε.

"Είχα κάνει μια επταετία ψυχοθεραπεία. Πάρα πολύ ωραία, να ‘ναι καλά αυτή γυναίκα και μετά όμως που έφυγε η μητέρα μου, η Φρόσω πέρασα μαγικά το πένθος… Κάτω, κάτω… Ήμουν και στον αέρα! Γιατί ήμουν; Δεν έπρεπε να ήμουν, δεν υπήρχε λόγος.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιανός για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να νοσεί από Covid

Γιώργος Λιανός

Μετά την είδηση ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου νοσεί από κορονοϊό, ξεκίνησαν να υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν και τον Γιώργο Λιανό να είναι θετικός.

Ωστόσο, ο ίδιος ξέσπασε μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή και χωρίς να επιβεβαιώνει, αλλά και ούτε και να διαψεύδει την είδηση, δείχνοντας αρκετά έντονα την ενόχλησή του.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Τζένη Διαγούπη | Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή & το τέλος της συνεργασίας με τον Νίκο Μουτσινά

Τζένη Διαγούπη και Νίκος Μουτσινάς

Την Τζένη Διαγούπη συνάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής "The 2night show". H αγαπημένη ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική αλλά και την επαγγελματική της ζωή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Αθηναΐς Νέγκα "καρφώνει" την Ανθή Βούλγαρη – Τι συνέβη;

Τα βέλη της κατά της Ανθής Βούλγαρη έστρεψε η Αθηναίς Νέγκα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Το πρωί της Τετάρτης, η παρουσιάστρια της "Κοινωνία ώρα Mega” ξεκίνησε την εκπομπή χορεύοντας ζεϊμπέκικο το "Μη της πείτε” του Γιώργου Κακοσαίου, ενώ από κάτω ο τίτλος ήταν η ημερήσια αναφορά για τα κρούσματα και τους θανάτους στη χώρα από τον κορονοιό. Η Ανθή Βούλγαρη απευθυνόμενη στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο είπε χιουμοριστικά χορεύοντας και παραφράζοντας το τραγούδι: "Μη της πείτε πόσα κρούσματα. Μη της πείτε”

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ