Follow us

Μελίνα Νικολαΐδη | Νέες φωτογραφίες της πανύψηλης 17χρονης - Με μίνι φόρεμα σε έξοδό της

Πέρασε στο ύψος τη μαμά της, Δέσποινα Βανδή.

MissBloom TEAM
Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Νικολαίδη Instagram

Μια ιδιαίτερα στενή σχέση μαμάς και κόρης δένει τη Δέσποινα Βανδή και τη 17χρονη Μελίνα Νικολαΐδη, οι οποίες έχουν συχνά απαθανατιστεί από τον φωτογραφικό φακό των paparazzi σε κάποια κοινή τους έξοδο.

Οι δυο τους απολαμβάνουν η μια την παρέα της άλλης και αγαπούν να επιδίδονται σε δημιουργικές δραστηριότητες μαζί. Άλλωστε, μοιράζονται και ουκ ολίγα κοινά ενδιαφέροντα, μιας και η έφηβη κόρη της τραγουδίστριας λατρεύει επίσης τη μουσική.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO! τις εντόπισε σε μια βόλτα στα νότια προάστια, να περπατούν ευδιάθετες, χαμογελαστές και με χαλαρή διάθεση.

Να θυμίσουμε ότι η Δέσποινα Βανδή έχει ένα ακόμη παιδί, τον γιο της με τον πρώην σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη, που ονομάζεται Γιώργος και είναι 14 ετών.

Μελίνα Νικολαΐδη | Νέες φωτογραφίες της πανύψηλης 17χρονης - Με μίνι φόρεμα σε έξοδό της

Όπως βλέπεις, η Μελίνα (που αρκετές φορές έχει δανειστεί ρούχα της διάσημης μαμάς της μιας και έχουν παρόμοιο στιλ), επέλεξε ένα αέρινο μίνι φόρεμα, ενώ η τραγουδίστρια επένδυσε σε athleisure outfit αποτελούμενο από μαύρη φόρμα και πράσινο φούτερ. Μάλιστα, αξιοσημείωτο είναι και το πόσο έχει ψηλώσει, αφού έχει περάσει σε ύψος την star μαμά της.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ