Follow us

Χαλάνδρι | Στη δημοσιότητα για πρώτη φορά φωτογραφίες από τη βάπτιση της κόρης της εικαστικού και του οφθαλμιάτρου (vid)

Μια εβδομάδα μετά το αποτρόπαιο έγκλημα.

MissBloom TEAM
Εικαστικός Χαλάνδρι βάφτιση

Φωτογραφίες από τη βάπτιση της κόρης της 49χρονης εικαστικού και του 68χονου οφθαλμίατρου παρουσίασε το πρωί της Πέμπτης (18/11) η εκπομπή του ANt1, το Πρωινό.

Πιο συγκεκριμένα, μία εβδομάδα μετά το περιστατικό που συγκλόνισε το πανελλήνιο, όταν η εικαστικός πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον γιατρό στο Χαλάνδρι το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης (11/11), η εκπομπή έφερε στο φως φωτογραφίες από το 2011 όταν η σχεδόν δύο ετών τότε κόρη τους βαφτίστηκε.

Χαλάνδρι - Ξεσπά η σύζυγος του γιατρού | Η 49χρονη είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι του παιδιού - Ψυχοπαθής και επικίνδυνη

Όπως βλέπουμε στα σχετικά πλάνα, ο οφθαλμίατρος κρατά τη μικρή στην αγκαλιά του και η εικαστικός γέρνει στον ώμο του. Να αναφέρουμε ότι και οι δύο ήταν παντρεμένοι, ο μεν 68χρονος με τη Βρετανίδα σύζυγό του και η 49χρονη με τον σύζυγό της που έχει καταγωγή από Κεφαλλονιά.

Ανδρέας Φουστάνος για τη σχέση του με την εικαστικό | "Ήταν ένας ευχάριστος άνθρωπος όταν τη γνώρισα, άλλες εποχές"

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, η βάφτιση πραγματοποιήθηκε σε εκκλησία της Αττικής, ενώ κανένας από τους δύο γονείς δεν ζήτησε μετά αυτές τις φωτογραφίες.

Χαλάνδρι | Στη δημοσιότητα για πρώτη φορά φωτογραφίες από τη βάπτιση της κόρης της εικαστικού και του οφθαλμιάτρου (vid)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ