Χαλάνδρι | Στη δημοσιότητα για πρώτη φορά φωτογραφίες από τη βάπτιση της κόρης της εικαστικού και του οφθαλμιάτρου (vid)

Μια εβδομάδα μετά το αποτρόπαιο έγκλημα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Φωτογραφίες από τη βάπτιση της κόρης της 49χρονης εικαστικού και του 68χονου οφθαλμίατρου παρουσίασε το πρωί της Πέμπτης (18/11) η εκπομπή του ANt1, το Πρωινό.

Πιο συγκεκριμένα, μία εβδομάδα μετά το περιστατικό που συγκλόνισε το πανελλήνιο, όταν η εικαστικός πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον γιατρό στο Χαλάνδρι το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης (11/11), η εκπομπή έφερε στο φως φωτογραφίες από το 2011 όταν η σχεδόν δύο ετών τότε κόρη τους βαφτίστηκε.

Χαλάνδρι - Ξεσπά η σύζυγος του γιατρού | Η 49χρονη είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι του παιδιού - Ψυχοπαθής και επικίνδυνη

Όπως βλέπουμε στα σχετικά πλάνα, ο οφθαλμίατρος κρατά τη μικρή στην αγκαλιά του και η εικαστικός γέρνει στον ώμο του. Να αναφέρουμε ότι και οι δύο ήταν παντρεμένοι, ο μεν 68χρονος με τη Βρετανίδα σύζυγό του και η 49χρονη με τον σύζυγό της που έχει καταγωγή από Κεφαλλονιά.

Ανδρέας Φουστάνος για τη σχέση του με την εικαστικό | "Ήταν ένας ευχάριστος άνθρωπος όταν τη γνώρισα, άλλες εποχές"

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, η βάφτιση πραγματοποιήθηκε σε εκκλησία της Αττικής, ενώ κανένας από τους δύο γονείς δεν ζήτησε μετά αυτές τις φωτογραφίες.

Χαλάνδρι | Στη δημοσιότητα για πρώτη φορά φωτογραφίες από τη βάπτιση της κόρης της εικαστικού και του οφθαλμιάτρου (vid)