Follow us

Αγνώριστος ο "Αίας" από τους "Δύο Ξένους" | Η τεράστια αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση (pics,vid)

Ο ηθοποιός που πάντα θα θυμόμαστε για το "Βρε Αία, Βρε Αία", από τον Κωνσταντίνο Μαρκορά.

MissBloom TEAM
Αίας Μανθόπουλος

Ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά των 90s, "Δύο Ξένοι", που προβαλλόταν στο Mega. Μάλιστα, είναι μέχρι σήμερα χαρακτηριστική η viral ατάκα "Βρε Αία, Βρε Αία", με την οποία του απευθυνόταν ο "Κωνσταντίνος Μαρκοράς".

Ακόμη, είχε κάνει μια guest εμφάνιση στο "Κωνσταντίνου και Ελένης", υποδυόμενος τον fake γιατρό που διέγνωσε την "Ελένη Βλαχάκη" με τακαμούρι.

Πρόσφατα λοιπόν τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" και η αλήθεια είναι πως έχει αλλάξει πολύ η εξωτερική του εμφάνιση μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια.

Ειδικότερα, ο Αίας Μανθόπουλος έχει πια μούσια και μακριά μαλλιά στο φυσικό τους χρώμα. Μιλώντας στη δημοσιογράφο της εκπομπής, μεταξύ άλλων είπε:

"Υπήρχαν κάποια προσωπικά προβλήματα, που έπρεπε να λυθούν, τα οποία λύθηκαν δόξα τον Θεό.Έχει τελειώσει εδώ και χρόνια, έχω δικαιωθεί. Υπάρχουν βεβαίως κάποια θέματα που δε λύνονται πλήρως ανάμεσα στους ανθρώπους ποτέ, αλλά έχουν τελειώσει όλα αυτά. Είμαι πολύ υπερήφανος για τα 3 παιδιά μου. Όλα σπουδάζουν, ακολουθούν τα ταλέντα τους".

Αγνώριστος ο "Αίας" από τους "Δύο Ξένους" | Η τεράστια αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση (pics,vid)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ