Follow us

Ανθή Βούλγαρη | Η "συγγνώμη" για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε με τα κρούσματα του κορονοϊού (vid)

Η δημόσια απολογία μετά τον σάλο που προκλήθηκε.

MissBloom TEAM
Ανθή Βούλγαρη

Τη δική της "συγγνώμη" θέλησε να ζητήσει η Ανθή Βούλγαρη το πρωί της Πέμπτης (18/11) από τον αέρα της ενημερωτικής της εκπομπής στο Mega, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Ο λόγος που οδηγήθηκε σε αυτή την απολογία δεν είναι άλλος από έναν χορό που κατέληξε να γίνει viral και να προκαλέσει ποικιλία σχολίων στα social media. Πρόκειται για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε η παρουσιάστρια στο "Κοινωνία ώρα Mega" πριν από μερικές ημέρες, την ώρα που ανακοίνωναν τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας.

Η δημοσιογράφος είπε στον συνεργάτη της "Όταν ακούω για κρούσματα με πιάνει κάτι και θέλω να χορέψω ζεϊμπέκικο" με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να ζητά να παίξει ένα τραγούδι προκειμένου εκείνη να χορέψει ζεϊμπέκικο. Η Ανθή Βούλγαρη χόρεψε, ενώ εκείνη την ώρα το οι τηλεθεατές έβλεπαν στο super τον αριθμό των κρουσμάτων, τον διασωληνωμένων και των νεκρών.

Το θέμα δεν άργησε να γίνει trending στο Twitter του οποίου οι χρήστες έσπευσαν να αποδοκιμάσουν το περιστατικό, ενώ θέση πήρε και η Αθηναϊς Νέγκα μέσα από τα stories που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

"Πρώτη εκπομπή σε τηλεθέαση. Ποιος ο λόγος για τέτοια απρέπεια; Δεν της είπε κανείς 'Σταμάτα, λέμε για κρούσματα'; Γιατί; ” έγραψε χαρακτηριστικά.

Η "συγγνώμη" της ΑΝθής Βούλγαρη

Σε όλες αυτές τις αντιδράσεις θέλησε λοιπόν να απαντήσει η παρουσιάστρια στον αέρα του "Κοινωνία Ώρα Mega" λέγοντας:

"Επειδή τις τελευταίες τρεις μέρες έχουμε δεχτεί μια επίθεση. Εγώ την πήρα χαμπάρι χθες και έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Κριθήκαμε λοιπόν γιατί στις 9 του μήνα, την ώρα που λέγαμε για τα κρούσματα, βάλαμε ένα ζεϊμπέκικο και χόρεψα εγώ.

Κάποιοι είπαν λοιπόν πως αυτό είναι ασέβεια. Ασέβεια προς την κατάσταση, τους νεκρούς… Αν το πήρατε έτσι, για όσους το πήρατε έτσι, ζητώ συγγνώμη. Από την άλλη όμως θα σας πω ότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που κυρίως τις στεναχώριες μου, τις δυσκολίες μου, τις περνώ έτσι, με χορό, με τραγούδι.

Είναι η κάθαρσή μου. Ακόμα και την περιπέτεια της υγείας μου που πήγα και ήρθα στον θάνατο – γιατί έτσι είναι – έτσι τις πέρασα. Έχουμε αποφασίσει με τον Ιορδάνη να περνάμε με αισιοδοξία τις ειδήσεις".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ