Follow us

Η νέα empowering εμφάνιση της Ιωάννας Παλιόσπυρου με stylish look

Το νέο project που ανακοίνωσε στο podcast του Σταύρου Θεοδωράκη.

Η νέα empowering εμφάνιση της Ιωάννας Παλιόσπυρου με stylish look

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένας δυνατός άνθρωπος και δεν το βάζει κάτω ακόμα και μετά την τρομαχτική περιπέτεια που έβαλε την υγεία της σε σοβαρό κίνδυνο. Η ενέργεια και το πάθος της για ζωή την οδηγούν στη δημιουργία ενός podcast, κάτι που ανακοίνωσε στο pod.gr του Σταύρου Θεοδωράκη, που θα βρεις εδώ.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν καλεσμένη του δημοσιογράφου και ο ίδιος ανέφερε σε ανάρτησή του για τη συνέντευξη μαζί της: "Η Ιωάννα κατάφερε να μην παρασυρθεί σε ακραίες εγωιστικές συμπεριφορές. Επέλεξε το μέτρο και όχι το μίσος. Πού την βρήκε τόσο δύναμη; Αξίζει λοιπόν να την ακούσουμε γιατί μάλλον έχει να διδάξει πολλά σε όλους μας".

"Ξεκινώ να κάνω πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένη. Και ελπίζω ότι θα κάνουν ευτυχισμένους και άλλους ανθρώπους. Παίρνω πολλή αγάπη σε αυτήν την ατέλειωτη περιπέτεια που ζω και θέλω να την επιστρέψω, όση μπορώ, στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη", ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η νέα empowering εμφάνιση της Ιωάννας Παλιόσπυρου με stylish look

Η ίδια ανακοίνωσε έτσι την απόφαση της να κάνει podcast με καλεσμένους ανθρώπους, που η ζωή τους ανατράπηκε αλλά βρήκαν την δύναμη να συνεχίσουν και γιατί όχι να γίνουν ξανά ευτυχισμένοι.

Ιωάννα Παλιόσπυρου με stylish look

Για αυτή την εμφάνιση της η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε και ένα δυναμικό look που συνόδευε την ανακοίνωση του empowerment project. Το office look της αποτελούνταν από μία καρό μίντι φούστα, πουλόβερ και μυτερές γόβες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ