Follow us

Η Τζένη Μπαλατσινού για το διαζύγιο με τον Πέτρο Κωστόπουλο, η Σοφία Βογιατζάκη για την υιοθεσία ενός παιδιού & όλα τα νέα

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, η ενόχληση με τις κάμερες & τα σκληρά σχόλια στο Πρωινό, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απαντά στις αιχμές του Στηβ Μιλάτου κατά του Παύλου Σταματόπουλου & ο Νίκος Μουτσινάς δηλώνει: "Δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει τόσο μεγάλη κουβέντα, με ξεπερνά".

MissBloom TEAM
yupiii

Η Τζένη Μπαλάτσινού στο "Ενώπιος Ενωπίω" - Η μοναδική δήλωση για το διαζύγιο με τον Πέτρο Κωστόπουλο και ο all star έρωτας με τον Βασίλη Κικίλια

Η Τζένη Μπαλατσινού για το διαζύγιο με τον Πέτρο Κωστόπουλο, η Σοφία Βογιατζάκη για την υιοθεσία ενός παιδιού & όλα τα νέα

Η Τζένη Μπαλατσινού ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο πλατό της εκπομπής "Ενώπιος Ενωπίω". Η λαμπερή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 αναφερόμενη σε μεγάλες αλλά και δύσκολες στιγμές της ζωής της.

Αρχικά, η Τζένη Μπαλατσινού δεν έκρυψε τη συγκίνησή της μιλώντας για το τροχαίο ατύχημα που είχε η κόρης της Αμαλίας στην Αμερική: "Νομίζω ότι αυτό πως δεν συγκρίνεται με κάτι. Εύχομαι σε κανέναν να μη χτυπήσει το τηλέφωνο και να ακούσει κάτι άσχημο για το παιδί του, γιατί δεν συγκρίνεται με τίποτα. Απλά εκείνη τη στιγμή χρειάζεται να σκεφτείς θετικά και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά. Για εμένα ήταν δύσκολο, γιατί υπήρχε και αυτή η απόσταση. Έπρεπε να ταξιδέψω μια ημέρα για να φτάσω και να βρεθώ κοντά στο παιδί μου, κάτω από δύσκολες συνθήκες, με covid. Ήταν όλα δύσκολα. Αλλά δόξα τω Θεώ. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ, πιστεύω ότι τα πράγματα θα τελειώσουν και θα είναι πάντα καλά".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Νίκος Μουτσινάς: "Δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει τόσο μεγάλη κουβέντα, με ξεπερνά"

Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν καλεσμένος της Αννίτας Πάνια στην ταράτσα της εκπομπής της "Ανοιχτά". Ο αγαπημένος παρουσιαστής παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Μαρία Ηλιάκη.

Αρχικά, ο Νίκος Μουτσινάς περιέγραψε τι συμβαίνει μεταξύ του ίδιου και της καλής του φίλης: "Με την Μαρία Ηλιάκη όντως έχουμε να μιλήσουμε αρκετό καιρό και όντως δεν της έχω στείλει δώρο για το παιδί της. Δεν έστειλα ένα δώρο για το παιδί. Μπορεί να θεωρηθεί γαϊδουριά σε κάποιες χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης. Ζητώ συγγνώμη. Αλλά δεν έχει γίνει κάτι με τη Μαρία. Την έχουμε καλέσει και στην εκπομπή και την έχουμε πάρει τηλέφωνο να βγει τηλεφωνική ή να έρθει καλεσμένη. Δεν είχε παιδί όταν την καλέσαμε. Θέλω να της περάσω ένα πιάνο στο κεφάλι".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Σοφία Βογιατζάκη: "Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί. Δεν είχα ποτέ την εγωιστική διάθεση να διαιωνίσω το είδος"

Σοφία Βογιατζάκη

Στην κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη” και στον Αλέξη Μίχα μίλησε το πρωί της Πέμπτης η Σοφία Βογιατζάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σειρά "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα” όπου και συμμετέχει, στη μητέρα της, τις προτάσεις αλλά και για το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί.

Μιλώντας για την τηλεοπτική επιτυχία του Mega υποστήριξε πως ο κόσμος την σταματά στα γυρίσματα για να μάθει τις εξελίξεις και αποκάλυψε το καλό κλίμα που προκαλεί γέλιο μέχρι δακρύων στα γυρίσματα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, η ενόχληση με τις κάμερες & τα σκληρά σχόλια στο Πρωινό

Σωτήρης Κοντιζάς

Η κάμερα του ΑΝΤ1 προσπάθησε να προσεγγίσει τον Σωτήρη Κοντιζά στο αεροδρόμιο, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε κανείς.

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef έδειξε από την πρώτη στιγμή πως δεν είχε πρόθεση να κάνει δηλώσεις με την κάμερα του "Πρωινού” και τη ρεπόρτερ να τον ακολουθεί κατά τη διάρκεια των κινήσεών του μέσα στον χώρο του αεροδρομίου. Ο ίδιος φανερά ενοχλημένος έκανε ελάχιστες δηλώσεις καθώς περπατούσε ενώ όταν η ρεπόρτερ επέμεινε, εκείνος σχολίασε: "Μη μου βάζετε το μικρόφωνο στη μούρη”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος απαντά στις αιχμές του Στηβ Μιλάτου κατά του Παύλου Σταματόπουλου

Η κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" συνάντησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου, αναφορικά με την κακή συνεργασία που είχε με τον Παύλο Σταματόπουλο στην εκπομπή "Σπίτι μου Σπιτάκι μου".

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε τη γνώμη του τονίζοντας ωστόσο ότι το ζήτημα αφορά μονάχα τους δύο άντρες. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: "Κοίτα αυτό είναι κάτι που αφορά τον Παύλο και τον Στηβ, εγώ δεν ήμουν σε αυτή την εκπομπή, δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί, ποιος έχει δίκιο ή όχι. Εγώ στα τέσσερα χρόνια που δουλεύω με τον Παύλο δεν έχω κανένα απολύτως θέμα. Δεν μπορώ να πάρω τη θέση του ενός ή του άλλου".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ