Follow us

Βασίλης Κικίλιας | Η σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση του με την Τζένη Μπαλατσινού (vid)

"Είμαι παραδοσιακός άνδρας και πιστεύω ότι ένας άνδρας πρέπει να διεκδικεί τη γυναίκα που θέλει να έχει δίπλα του".

MissBloom TEAM
Βασίλης Κικίλιας - Τζένη Μπαλατσινού NDP

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (18/11) η Τζένη Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μίλησε στον δημοσιογράφο τόσο για την επαγγελματική όσο και την προσωπική της ζωή, ενώ στην εκπομπή εμφανίστηκε με ζωντανή σύνδεση και ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο σύζυγός της και υπουργός Τουρισμού, αναφέρθηκε στη γνωριμία τους, την αρχή της σχέσης τους και φυσικά την ολοκλήρωση της ευτυχίας του με τη γέννηση του γιου τους, τα Χριστούγεννα του 2020.

Εξακολουθώ να είμαι παραδοσιακός τύπος και άνδρας και πιστεύω ότι ένας άνδρας πρέπει να διεκδικεί τη γυναίκα που θέλει να έχει δίπλα του. Από εκεί και πέρα, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι κάτι πολύ δύσκολο, ειδικά στις μέρες μας. Υπάρχουν έντονοι ρυθμοί ζωής και υπάρχει πίεση. Εγώ σχετικά αργά στη ζωή μου, πίστεψα ότι βρήκα τον άνθρωπό μου και έτσι τον διεκδίκησα.

Της ζήτησα να είμαστε μαζί όταν είδα πως υπάρχει κάτι πολύ παραπάνω από μια πολύ όμορφη γυναίκα, αποφάσισα να προχωρήσουμε και να παντρευτούμε. Η Τζένη είναι ένας πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος, φυσικά με τα πικ και εντάσεις που όλοι έχουν στη ζωή τους.

Έχει όμως μέσα της ιεραρχημένες σωστά τις προτεραιότητες. Πρώτα απ΄όλα είναι μάνα και αυτό εμένα με συγκινεί ιδιαίτερα. Μετά είναι σύντροφος και συνοδοιπόρος. Και είναι σε όλα μέσα. Και στα εύκολα και στα δύσκολα. Έχει τέσσερα εκπληκτικά παιδιά η Τζένη.

Είναι ότι πιο ωραίο και όμορφο μπορεί να βιώσει ένας άνδρας. Εγώ άργησα στη ζωή μου να κάνω οικογένεια γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό προέρχεται από μια σχέση με βαθιά συναισθήματα και από αγάπη για να μπορεί να πάρει το παιδί την αγάπη και τη ζεστή ατμόσφαιρα προκειμένου να μεγαλώσει σωστά μέσα στην οικογένεια".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ