Follow us

Νίκος Μουτσινάς | "Θέλω δύο παιδιά - Αν μπορούσα να κυοφορήσω θα το έκανα"

"Θέλω να πιστεύω ότι θα ήμουν καλός πατέρας".

MissBloom TEAM
Νίκος Μουτσινάς NDP

Για την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή "Ανοιχτά" στο Open. Όπως εξήγησε ο παρουσιαστής στην Αννίτα Πάνια, έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες εδώ και έναν χρόνο αλλά αντιμετωπίζει γραφειοκρατικά κωλύματα.

"Θέλω να αποκτήσω παιδιά. Δύο. Μην το χαλάσω το σώμα μια φορά και το ξαναχαλάσω μετά. Αν μπορούσα να κυοφορήσω θα το έκανα, όπως σε μια ταινία με τον Arnold Schwarzenegger.

Με μπλόκαρε η γραφειοκρατία αλλά δε θέλω να μιλήσω για αυτό. Όχι από ύφος, είμαι στη διαδικασία. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, είναι κάτι διαδικαστικά. Είμαι στον δρόμο. Το τρέχω ένα χρόνο και κάτι, οπότε υπήρξαν στιγμές που είπα αφού δεν πηγαίνει όπως το έχω προγαμματίσει, μήπως να μην, αφού δεν πηγαίνουν, όπως τα θέλω.

Το έλεγα χρόνια ότι θέλω, δεν ήταν μια σκέψη που απλά ήρθε στο μυαλό μου, το φίλτραρα πάρα πολύ, πριν ξεκινήσω διαδικασίες για παιδί. Θέλω να πιστεύω ότι θα ήμουν καλός πατέρας. Και όλη αυτή η δουλειά, που κάνω για τον εαυτό μου, ο τελικός σκοπός είναι για εκεί".

Αναλυτικά όσα είπε στο ακόλουθο απόσπασμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ