Follow us

Τάσος Κωστής | "Ούτε το όνομα του Λιγνάδη δεν θέλω να λέω"

"Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έφυγε από το σήριαλ, τον σταματήσαμε".

MissBloom TEAM
Τάσος Κωστής NDP

Στην εκπομπή "Super Κατερίνα" μίλησε ο Τάσος Κωστής, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις. Ο γνωστός ηθοποιός που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά "Χαιρέτα μου τον πλάτανο" (σειρά στην οποία έπαιζει και ο Πέτρος Φιλιππίδης), ρωτήθηκε από τη Μένια Κούκου και για το κίνημα #metoo, τους προφυλακισμένους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και για τον Παύλο Χαϊκάλη.

Ορφέας Παπαδόπουλος | "Λέει ψέματα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, με διασύρει δημόσια"

"Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έφυγε από το σήριαλ, τον σταματήσαμε. Είχε μια συμπεριφορά, αλλά δεν περιμέναμε αυτό. Αυτό που ακούστηκε. Δεν είμαστε πίσω από τις κλειστές πόρτες όλοι, δεν έχουμε τέτοια φαντασία. Ό,τι γίνονταν μπροστά μας αλλά αυτά δεν γίνονται μπροστά από την πλατεία.

Η άποψή μου είναι ότι πρέπει αυτός που του τυχαίνει να παίρνει το θάρρος και να το λέει εκείνη τη στιγμή. Να μην αφήνει το πράγμα να σέρνεται. Όχι μόνο για τον Φιλιππίδη, αλλά και για τον Λιγνάδη που είναι σκληρότερο πράγμα. Ούτε το όνομά του δεν θέλω να λέω.

Και οι άντρες έχουν τις παρενοχλήσεις τους. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν εκείνη την στιγμή, να παίρνουν το θάρρος και τη δύναμη και να το λένε εκείνη τη στιγμή. Μην φοβάστε ότι θα χάσετε τη δουλειά σας. Η ζωή δεν σταματάει εκεί. Κρεμάσαμε δυο ανθρώπους, οι υπόλοιποι; Γιατί δεν μιλάνε και για τις άλλες δουλειές; Γιατί δεν είναι μονάχα ίδιον των ηθοποιών αυτό. Δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί.

Τέλος, για τον Παύλο Χαϊκάλης που βρίσκεται στην επιθεώρηση του Φλωρινιώτη, είπε:

Δεν κάνει κάποιο έγκλημα, δουλεύει για να ζήσει. Δεν σκότωσε κάποιον άνθρωπο.

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ