Τζένη Μπαλατσινού | "Λύγισε" μιλώντας για τις δυσκολίες της γέννησης του γιου της, Παναγιώτη Αντώνιου Κικίλια (vid)

"Το παιδί μας αυτό είναι ένας άγγελος, οφείλω πολλά πράγματα στον Βασίλη, ήμουν πάρα πολύ τυχερή", είπε μεταξύ άλλων συγκινημένη.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Καλεσμένη στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" βρέθηκε η Τζένη Μπαλατσινού το βράδυ της Πέμπτης (18/11) και μίλησε για όλους και για όλα. Ωστόσο το σημείο εκείνο στο οποίο "λύγισε" και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, ήταν όταν αναφέρθηκε στη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, Παναγιώτη Αντώνιου.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας που γέννησε τον γιο της με τον Βασίλη Κικίλια τα Χριστούγεννα του 2020, περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που έζησε πριν από την γέννα και τη σημαντική συμβολή του συζύγου της στην ευτυχή έκβαση της υπόθεσης.

Μεταξύ άλλων, είπε:

"Γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβριο ότι υπήρχε μια δυσκολία, δεν ήθελα να το πολυσκέφτομαι και να μεγενθύνω τη δυσκολία, μέχρι και την τελευταία στιγμή στο μυαλό μου είχα υποβαθμίσει αρκετά αυτή τη δυσκολία. Θέλω να πω ότι ο Βασίλης εκτός από τον άνδρα της ζωής μου αυτή τη στιγμή, υπήρξε και ο φύλακας άγγελός μου γιατί αν δεν ήταν ο Βασίλης να ζητήσει μια δεύτερη γνώμη, δεν θα ήμασταν τόσο προετοιμασμένοι για αυτό το οποίο συνέβη. Θα είχαμε πάει λίγο αλλιώς. Με άγνοια.

Ένα τηλέφωνο έκανα πριν μπω μέσα να γεννήσω. Κανείς δεν το ήξερε, ούτε οι γονείς μου, ούτε τα παιδιά μου, όλοι ήξεραν ότι θα γεννήσω κάποιες μέρες αργότερα.

Πήρα τη μοναχή μου στην Πάτμο, και θεωρώ πραγματικά ότι το παιδί μας αυτό είναι ένας άγγελος, οφείλω πολλά πράγματα στον Βασίλη, ήμουν πάρα πολύ τυχερή.

Έχω περάσει δια πυρός και σιδήρου, μέσα από κάθε δυσκολία, έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος, εκτιμώ τη ζωή μου περισσότερο, εκτιμώ περισσότερο τα παιδιά μου. Αν ήταν όλα εύκολα δεν θα ήμουν αυτή που είμαι”.

Τζένη Μπαλατσινού | "Λύγισε" μιλώντας για τις δυσκολίες της γέννησης του γιου της, Παναγιώτη Αντώνιου Κικίλια (vid)