Follow us

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή | Το ξενύχτι στη Θεσσαλονίκη και οι γεμάτες αγάπη selfies

"Είναι μια σούπερ σταρ σήμερα εδώ, είναι η Δέσποινα Βανδή".

Βανδή

Πριν από ένα χρόνο περίπου, ο Νίκος Κοκλώνης έβαλε τέλος στη φημολογούμενη κόντρα μεταξύ της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή, καλώντας τες στη σκηνή του J2Us, όπου και τραγούδησαν μαζί, χαρίζοντάς μας μία από τις πιο iconic στιγμές της ελληνικής tv.

Δέσποινα Βανδή - Άννα Βίσση | Ποζάρουν μαζί στη Θεσσαλονίκη

New Friendship in town

Οι δύο stars φαίνεται πως τώρα έχουν αναπτύξει μεταξύ τους μια δυνατή φιλία. Η Δέσποινα πήγε νωρίς χθες στη Θεσσαλονίκη, στο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανιζόταν η Άννα και φυσικά ανέβηκε στην σκηνή για να τραγουδήσουν ξανά μαζί, χαρίζοντας στο κοινό μισή ώρα απολαυστικού θεάματος.

"Είναι μια σούπερ σταρ σήμερα εδώ, είναι η Δέσποινα Βανδή, ταξιδεύαμε και νωρίτερα μαζί, τη γνώρισα τελευταία γιατί παλιά νόμιζαν ότι έχουμε κόντρα, οι fans μας ήταν μαλωμένοι, όχι εμείς, από τη στιγμή που γνωριστήκαμε, την σέβομαι πολύ, την εκτιμώ έως την αγαπώ", είπε η Άννα, ξεκαθαρίζοντας τι ακριβώς συνέβαινε στο παρελθόν.

Λευτέρης Σουλτάτος | Φωτογραφίζει τη Βάσω Λασκαράκη και την πεθερά του να στολίζουν το δέντρο

Η Δέσποινα Βανδή θα επιστρέψει σήμερα στην Αθήνα για το live του J2Us, ενώ την Κυριακή θα φύγει για την Κύπρο όπου συνεχίζει τις νυχτερινές της εμφανίσεις.

Δες τα στιγμιότυπα από χθες το βράδυ:

Loading...
Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή | Το ξενύχτι στη Θεσσαλονίκη και οι γεμάτες αγάπη selfies
Βανδή
Βανδή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ