Follow us

Η Κατερίνα Καραβάτου και τα δύο παιδιά της βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό

"Είναι απανωτά τα χτυπήματα σε αυτό το κορίτσι, συμβαίνει το ένα στραβό μετά το άλλο".

Κατερίνα Καραβάτου NDP

Το ένα χτύπημα μετά το άλλο έρχεται για την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία πριν μερικές μέρες έχασε τη μητέρα της και τώρα, μαζί με τα δύο παιδιά της διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Η Κατερίνα Καραβάτου στη Μαρία Ηλιάκη | "Θα ήθελα να κάνετε την πιο κεφάτη εκπομπή, αυτό θα ήθελε η μαμά μου"

Την ανακοίνωση έκανε η Μαρία Ηλιάκη από τον αέρα της εκπομπής "Τι λες τώρα;": "Η Κατερίνα δεν είναι μαζί μας. Να σας πούμε ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Είναι στο σπίτι της, την παρακολουθούν οι γιατροί και τα πράγματα είναι μια χαρά, προς το παρόν και ελπίζουμε να παραμείνουν έτσι. Θα την έχουμε και σε λίγο μαζί μας για να μας πει πώς αισθάνεται, πώς είναι, πώς έχει περάσει τις μέρες αυτές. Εμείς όλοι εδώ έχουμε κάνει τα τεστ μας, έχουμε κάνει ότι υπάρχει σε τεστ, είμαστε όλοι καλά και μπορούμε και είμαστε σήμερα μαζί σας. Μιλούσα σήμερα με την Κατερίνα και δεν ήξερα αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε. Είναι απανωτά τα χτυπήματα σε αυτό το κορίτσι, συμβαίνει το ένα στραβό μετά το άλλο".

Υβόννη Μπόσνιακ | Η φωτογραφία της από το μαιευτήριο

Αργότερα βγήκε και η ίδια η Κατερίνα στον αέρα της εκπομπής για να μιλήσει για την περιπέτεια που περνά τόσο η ίδια, όσο και τα δύο παιδιά της, Αέλια και ο Αρίωνας.

"Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα ευτυχώς. Είναι περίεργο να βλέπω την εκπομπή από το σπίτι. Μου κρατήσατε την καλύτερη παρέα. Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα ότι θα κολλήσω. Ήμουν πάρα πολύ προσεκτική. Όταν αρρώστησα νόμιζα ότι είχα κρυολόγημα. Αλλά είχα όλα τα συμπτώματα, όπως πυρετό, μπούκωμα, αδυναμία, πόνο στα κόκαλα. Άρχισε να πονάει το κεφάλι μου και έχασα και τη γεύση μου. Είχα όλα τα συμπτώματα. Μέχρι στιγμής το οξυγόνο μου είναι καλά", είπε.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου σε βραδινή έξοδο με τον Άγγελο Λάτσιο

"Το πηγαίνω μέρα μέρα. Άρχισα να αισθάνομαι πολύ άσχημα την Δευτέρα, την Τετάρτη έκανα self test και βγήκε θετικό. Και το μοριακό βγήκε θετικό. Τώρα είμαστε σε καραντίνα οικογενειακώς και προσέχουμε ο ένας τον άλλον. Και τα παιδάκια είναι θετικά. Είμαστε μαζί στο σπίτι. Είναι καλά και ο Αρίωνας και η Αέλια. Εγώ το περνάω πιο βαριά", εξήγησε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ