Follow us

Η φωτογραφία της Βασίλισσας Ελισάβετ με μοβ χέρια που πρόδωσε την ασθένειά της

Το στιγμιότυπο που προκάλεσε πανικό στους royal fans.

Βασίλισσα Ελισάβετ Splash News/Ideal Image

Είναι καλά στην υγεία της η Βασίλισσα ή όχι; Κανείς δεν ξέρει. Οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες της ωστόσο έχουν προκαλέσει πανικό στους royal fans, καθώς η Βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται να έχει μοβ χέρια.

Αντώνης Ρέμος | "Για εμένα ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα καταπληκτικό παιδί"

Το Παλάτι φαίνεται πως σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τους πολίτες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας, μοιράστηκε στα social media μια φωτογραφία της από την πρώτη της επίσημη συνάντηση στο κάστρο του Windsor μετά τις πολλαπλές ακυρώσεις.

Loading...

Σε αυτή αν και σε γενικές γραμμές, φαίνεται σε καλή κατάσταση, πολλοί royal fans παρατήρησαν το μοβ χρώμα των χεριών της, που μαρτυρά πρόβλημα στο κυκλοφορικό της, όπως υπογραμμίζει η Daily Mail. Σύμφωνα με τους γιατρούς, που είδαν τις φωτογραφίες, η Βασίλισσα φαίνεται πως πάσχει από το σύνδρομο Raynaud’s, το οποίο δεν αφήνει το αίμα να κυκλοφορεί σωστά στον οργανισμό και ως αποτέλεσμα, δημιουργούνται χρωματικά σημάδια στο δέρμα.

Υβόννη Μπόσνιακ | Η φωτογραφία της από το μαιευτήριο

Άλλοι πάλι υποστηρίζουν πως τα μοβ χέρια της Βασίλισσας οφείλονται σε αναπνευστικό πρόβλημα ή ακόμη και από καρδιοπάθειες. Ο χρόνος θα δείξει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ