Follow us

10 χρόνια MissBloom | Οι 10 top στιγμές που "έσπασαν" το Internet

Γιορτάζουμε 10 χρόνια Missbloom, κάνοντας μία αναδρομή στα γεγονότα που οδήγησαν το διαδίκτυο να εκραγεί την τελευταία δεκαετία.

MissBloom TEAM
10 years

Τα 10 χρόνια μοιάζουν με ένα αρκετά μεγάλο διάστημα και η αλήθεια είναι πως πράγματι είναι. Πριν από 10 χρόνια ήσουν κάποιος άλλος. Πριν από 10 χρόνια ξεκινούσες ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία σου. Πριν από 10 χρόνια η ζωή δεν περιστρεφόταν τόσο γύρω από τα social media. Πριν από 10 χρόνια δεν υπήρχε ο κορονοϊός. Πριν από 10 χρόνια παντρεύτηκε η Kate Middleton με τον πρίγκιπα William. Πριν από 10 χρόνια η ζωή γενικότερα ήταν αλλιώς. Πριν από 10 χρόνια, λοιπόν, και κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής συνέβησαν πολλά που μας σόκαραν, μας δυσαρέστησαν, μας έκαναν να πετάξουμε από τη χαρά μας, αλλά και να προβληματιστούμε. Παράλληλα, την περίοδο εκείνη δημιουργήθηκε το Missbloom, το οποίο ήταν παρόν σε ό,τι σημαντικό έγινε την τελευταία δεκαετία, προσπαθώντας να σας μεταφέρει τον παλμό των ειδήσεων, των trends, των γεγονότων που κέρδισαν για λίγο (ή και πολύ) το ενδιαφέρον σας. Σήμερα, κάνουμε μία αναδρομή σε όλες εκείνες τις στιγμές που έσπασαν το Internet σε κάθε χρονιά μέσα σε αυτή τη δεκαετία, ως ένα ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια που ήσασταν κοντά μας. Στα επόμενα 10 λοιπόν. Αλλά, πρώτα ξεκινάμε;

Οι top στιγμές σε Ελλάδα και εξωτερικό

2011: Μπορεί σίγουρα να μη θυμάστε πού ακριβώς βρισκόσασταν 10 χρόνια νωρίτερα, όμως σίγουρα δεν μπορείτε να ξεχάσετε τη νέα σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον – νυν σύζυγό της- Ματέο Παντζόπουλο, όπου οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι σε κάθε τους βήμα προσπαθούσαν να αποσπάσουν έστω μία φωτογραφία μαζί. Από την άλλη πλευρά του του Ατλαντικού, μια άλλη σταρ κατάφερε να κάνει το Internet να "πέσει" και το Twitter να ξεπεράσει το ρεκόρ σε αναρτήσεις. Η Beyonce ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της επί σκηνής στα MTV Music Awards, με αποτέλεσμα το διαδίκτυο να πάρει φωτιά.

10 χρόνια MissBloom | Οι 10 top στιγμές που "έσπασαν" το Internet

2012: Στα ελληνικά δεδομένα το περιστατικό που έκανε τον γύρο του διαδικτύου εκείνη την χρονιά ήταν το σχόλιο του Πέτρου Φιλιππίδη για τον συνάδελφό του, Πέτρο Μπουσουλόπουλο (so relevant με την εποχή μας) που μας έδειξε για πρώτη φορά το πραγματικό πρόσωπο του καλλιτέχνη. Από την άλλη, ένα φωτεινό αστέρι σβήνει για πάντα, με την Whitney Houston να αφήνει την τελευταία της πνοή σε ηλικία 48 ετών.

Whitney Houston

2013: Και όσο την χρόνια αυτή, στον παγκόσμιο χάρτη ο νέος διάδοχος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας είναι αυτός για τον οποίο μιλάνε όλοι, ύστερα από τη γέννησή του πρίγκιπα George στις 22 Ιουλίου του 2013, στην ελληνική πραγματικότητα το θέμα που απασχολεί τα μέσα είναι η μετακόμιση των Φαίη Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα από το Mega στον Ant1, όπου εξακολουθούν να βρίσκονται και σήμερα.

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας

2014: Ίσως ο χορός της Ευαγγελίας Αραβανή με την Κατερίνα Στικούδη να ήταν το most watched βίντεο της χρονιάς, στο ίδιο mood το εξώφυλλο της Kim Kardashian με το ποτήρι σαμπάνιας στα διάσημα οπίσθιά της στο περιοδικό Paper, φωτογραφημένο από τον Jean-Paul Goude, έσπασε στα σίγουρα το Internet.

Loading...

2015: Τη χρονιά εκείνη η ταινία "Fifty Shades of Grey" που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο της E.L. James, αποτέλεσε παγκόσμιο φαινόμενο, ενώ στην Ελλάδα viral έγινε η ανάρτηση της Ολυμπίας Χοψονίδου, μέσα από την οποία παρουσίασε την κοιλιά της μετά από 4 εγκυμοσύνες.

10 λόγοι που θέλουμε το dvd του Fifty Shades of Grey σπίτι μας

2016: Η Kim Kardashian εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά, όμως εξαιτίας του δυσάρεστου γεγονότος της ληστείας της στο Παρίσι. Στη χώρα μας, πάλι, γεννιέται το ζευγάρι Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα, με τον παρουσιαστή να κάνει την πρώτη τους ανάρτηση στο Instagram ως ζευγάρι.

Τανιμανίδης Μπόμπα

2017: Ενώ στην Ελλάδα οι χαρές και τα πανηγύρια βρίσκουν την προσωποποίησή τους στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Αθηνάς Οικονομάκου, στον κόσμο των ξένων celebrities τα μαντάτα είναι δυσάρεστα, με τον Brad Pitt και την Angelina Jolie να παίρνουν διαζύγιο.

brad pitt - angelina jolie

2018: Ένα ακόμα βασιλικό γεγονός μονοπωλεί το ενδιαφέρον του παγκόσμιου χάρτη και αυτό είναι ο γάμος του πρίγκιπα Harry, με τη Meghan Markle, ενώ στην Ελλάδα η δική μας "βασίλισσα" Ελένη Φουρέιρα κατακτά τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για λογαριασμό της Κύπρου.

Eurovision Ελένη Φουρέιρα

2019: Το 2019 έχουμε την επιστροφή της μυθοπλασίας στην ελληνική τηλεόραση, με το σήριαλ "Άγριες Μέλισσες" να ανοίγει τον δρόμο για τις μετέπειτα ελληνικές σειρές, ενώ σαν sequel του βασιλικού γάμου της Meghan και του Harry παρακολουθούμε τη γέννηση του Archie, ανυπομονώντας για την πρώτη φωτογραφία του.

Άγριες Μέλισσες

2020: Ας μην κρυβόμαστε. Ο κορονοϊός αποτέλεσε το trending topic, για το οποίο μιλούσαν όλοι – και εξακολουθούν να μιλούν Παρ’όλ’αυτά, ένα ακόμα δυσάρεστο γεγονός προστέθηκε στη λίστα, με τον θάνατο του μπασκετμπολίστα Kobe Bryant να συγκλονίζει τον πλανήτη. Όσο για την Ελλάδα, η σκηνή που παίχτηκε όσο καμία άλλη στα social media, ήταν η στιγμή της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση και το φιλί στον Ματέο Παντζόπουλο υπό τους ήχους της Νατάσσας Θεοδωρίδου.

Kobe Bryant

2021: Αναμφίβολα εκτός του reunion των Friends, εκείνο που μας έκανε να ουρλιάξουμε από τη χαρά μας ήταν η επανασύνδεση των - κάτι παραπάνω από φίλοι – Jennifer Lopez και Ben Affleck 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, ενώ στα ελληνικά πράγματα η συγκλονιστική εξομολόγηση της Εριέττας Κούρκουλου για την απόκτηση ενός παιδιού έκανε δύο και τρεις φορές τον γύρο του διαδικτύου.

Jennifer Lopez

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ