Follow us

Το ζευγάρι που βρέθηκε στην κορυφή στο έκτο live του DWTS, το ζευγάρι που αποχαιρέτησε το show & όλα τα νέα

Η Ματθίλδη Μαγγίρα για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη, ο Πάρης Σκαρτσολιάς και η Βιργινία Δικαιούλια σε νέα τρυφερά τετ-α-τετ, η εντυπωσιακή έναρξη του έκτου live show DWTS & η συγκίνηση της επιτροπής.

MissBloom TEAM
yupiii

DWTS | Ποιο ζευγάρι βρέθηκε στην κορυφή στο έκτο live;

Το ζευγάρι που βρέθηκε στην κορυφή στο έκτο live του DWTS, το ζευγάρι που αποχαιρέτησε το show & όλα τα νέα

Στις 21:00 ακριβώς το βράδυ της Κυριακής ξεκίνησε το έκτο live του "Dancing with the Stars" μέσα από τη συχνότητα του Star. Για ακόμα μια Κυριακή το φαντασμαγορικό σόου χωρού με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά και στην παρουσίαση του backstage τον Λάμπρο Φισφή, το DWTS χάρισε όμορφες στιγμές γεμάτες λάμψη, μουσική, χορό και συναισθήματα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

DWTS | Αυτό το ζευγάρι αποχαιρέτησε το show - Η συγκίνηση της επιτροπής για το αποτέλεσμα

DWTS | Αυτό το ζευγάρι αποχαιρέτησε το show - Η συγκίνηση της επιτροπής για το αποτέλεσμα

Το έκτο live του "Dancing with the Stars" τα είχε όλα. Μουσική, χορός, glitter, συναισθήματα γέμισαν για ένα ακόμα βράδυ της Κυριακής το παρκέ, τους τηλεθεατές και τους συμμετέχοντες του φιλανθρωπικού show χορού στο STAR.

Το τηλεοπτικό κοινό, εκτός από το να χορεύει και να διασκεδάζει, ψήφισε το αγαπημένο του ζευγάρι, που ήθελε να παραμείνει στο διαγωνισμό και μαζί με την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής διοαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

DWTS | Η εντυπωσιακή έναρξη του έκτου live show

Βίκυ Καγιά

Στις 21:οο το βράδυ της Κυριακής, το φαντασμαγορικό show χορού επέστρεψε στο STAR για το πέμπτο live με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια γεμάτη γκλίτερ, χαρά, αγωνία, λάμψη και καλή διάθεση είπε την πρώτη καλησπέρα στους συμμετέχοντες και το τηλεοπτικό κοινό. Έχοντας στο πλευρό της τον Λάμπρο Φισφή καλωσόρισαν το κοινό και εξήγησαν τι θα δούμε απόψε ενώ στη συνέχεια καλωσόρισαν τους 12 celebrities, ενώ οι τέσσερις έμπειροι κριτές, Στέφανος Δημουλάς, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Έλενα Λιζάρδου, Jason Roditis, θέλουν να δουν απρόσμενα εντυπωσιακές χορευτικές εμφανίσεις.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς και η Βιργινία Δικαιούλια σε νέα τρυφερά τετ-α-τετ! Δείτε τη φωτογραφία

Πάρης Σκαρτσολιάς

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς και η Βιργινία Δικαιούλια αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δυο τους, κατά καιρούς μοιράζονται στιγμές από την κοινή τους καθημερινότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πριν από μικρό χρονικό διάστημα το νεαρό μοντέλο είχε την ονομαστική του εορτή και θέλησε να να μας δώσει μία γεύση από τη ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ματθίλδη Μαγγίρα για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη: "Η κοινωνία δεν έκανε τίποτα"

Ματθίλδη Μαγγίρα

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε στον δημοσιογράφο Αρτ για την εκπομπή "Τι λες τώρα". Η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντεξη κατά την οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ελληνικό #metoo αλλά και στον θάνατο της μητέρας της.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα παραδέχτηκε πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, παρά την κινητοποίησή της, δεν υπήρξε κάποια κατακραυγή: "Φυσικά και είχα παρόμοιες περιπτώσεις. Έχω δεχθεί και εγώ σεξουαλική παρενόχληση, αλλά η κοινωνία δεν έκανε τίποτα. Το είπα στον φορέα όπου είχε γίνει το περιστατικό και σε έναν δικό μου άνθρωπο".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ