Follow us

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη | "Η αδερφή μου είναι ομοφυλόφιλη και τη στηρίζω πολύ σε αυτό" (vid)

Η ηθοποιός μιλά για την αδερφή της και πρώην παίκτρια του MasterChef, Νικολέτα Ταβουλάρη.

MissBloom TEAM
Αλεξάνδρα, Νικολέτα Ταβουλάρη NDP

Στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" μίλησε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη που τη σεζόν αυτή πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Οποίος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του" στο θέατρο "Ήβη".

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη | Νέα καταγγελία για τον Γιώργο Κιμούλη

Η ηθοποιός ενσαρκώνει τον ρόλο της Δήμητρας, μιας ομοφυλόφιλης γυναίκας, οπότε αναφέρθηκε στο θέμα αυτό αλλά και στην αδερφή της και πρώην παίκτρια του MasterChef, Νικολέτα Ταβουλάρη, που είναι επίσης ομοφυλόφιλη.

Δεν μπορώ να πω πως ο ρόλος μου έχει μια ιδιαιτερότητα. Η "Δήμητρα" είναι ομοφυλόφιλη. Δεν μπορώ να πω πως πρόκειται για πρόκληση ο ρόλος αυτός, δεν έχεις να παίξεις κάτι διαφορετικό παίζοντας κάποιον ομοφυλόφιλο.

Δεν θεωρώ πως είμαστε απόλυτα δεκτικοί με την ομοφυλοφιλία. Ένα μεγάλο ποσοστό έχει αρχίσει και αντιλαμβάνεται πως είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Και ένα άλλο δεν αποδέχεται. Συμβαίνει αυτό σε μια κοινωνία, δεν μπορούμε να πιέσουμε κάποιον να δεχτεί την άποψη κάποιου άλλου.

Εμένα και η αδερφή μου είναι ομοφυλόφιλη και τη σαπορτάρω (στηρίζω) πάρα πολύ σε αυτό. Ήταν μικρή όταν μας το είπε. Έχουν περάσει 10-12 χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή σοκαρίστηκα γιατί ήταν μικρή σε ηλικία και δεν ήξερα αν έχει κατασταλάξει.

Οι οικογένειες να στηρίζουν τα παιδιά τους σε ό,τι επιλογή κάνουν. Και εγώ ως μητέρα το σκέφτομαι πολύ έντονα. Πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε ότι είναι πρόβλημα η σεξουαλικότητα κάποιου ανθρώπου, δεν αποτελεί πρόβλημα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ