Follow us

Ντέμης Νικολαΐδης | Αυτός είναι ο λόγος που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη το ίδιο βράδυ με τη Δέσποινα Βανδή (vid)

Η αποκάλυψη για τις σχέσεις τους μετά το διαζύγιο.

MissBloom TEAM
Δέσποινα Βανδή & Ντέμης Νικολαΐδης NDP

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου η Δέσποινα Βανδή, προκειμένου να εμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο της πόλης, μαζί με την Άννα Βίσση.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε η Μαρία Ηλιάκη στον αέρα του "Τι λες τώρα", το ίδιο βράδυ βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα και ο Ντέμης Νικολαϊδης, ενώ το ρεπορτάζ της εκπομπής τον ήθελε να μένει και στο ίδιο ξενοδοχείο με την πρώην σύζυγό του.

Δέσποινα Βανδή & Ντέμης Νικολαΐδης | Στο ίδιο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη;

Σε πιο φρέσκα νέα τώρα και σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, αν και όντως διέμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο, οι δυο τους δεν συναντήθηκαν ποτέ. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, "δεν έχουν ακόμη αμβλυνθεί τα πράγματα μεταξύ τους μετά το διαζύγιο".

Αρχικά, η Φωτεινή Πετρογιάννη είπε:

"Η Δέσποινα Βανδή με το που έφτασε ενημερώθηκε πως και ο Ντέμης Νικολαϊδης είχε κάνει και εκείνος κράτηση και θα είναι το Σαββατοκύριακο στο ίδιο ξενοδοχείο. Επειδή πολλά ειπώθηκαν και ακούστηκαν, οι δυο τους δεν είχαν καμιά επικοινωνία. Είναι ηλεκτρισμένη ακόμη η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους".

Και ο Γιώργος Λιάγκας προσέθεσε:

"Ο Ντέμης δεν πήγε για δουλειά. Πήγε γιατί έχει έναν κολλητό πάνω στη Θεσσαλονίκη. Έχει έναν κολλητό έτσι της showbiz και πήγαν να κάνουν παρέα μαζί το Σαββατοκύριακο. Δεν το ήξερε πάντως η Δέσποινα Βανδή, αυτό είνμαι η αλήθεια, έπεσε από τα σύννεφα και δεν τους άρεσε κιόλας. Δεν έχουν ακόμη αμβλυνθεί τα πράγματα μετά το διαζύγιο".

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ