Follow us

Ζενεβιέβ Μαζαρί | "Το 80% των μαλλιών μου τα έχω χάσει. Αφαίρεσα τον θυρεοειδή μου"

"Στον προηγούμενο κύκλο του GNTM κάναμε cut και μου έκαναν ενέσεις κορτιζόνης".

MissBloom TEAM
Ζενεβιέβ Μαζαρί NDP

Στην Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε συνέντευξη η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ανοίγοντας την καρδιά της στην εκπομπή "Super Κατερίνα". Η κριτής του GNTM και art director του show αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον θυρεοειδή της, τον οποίο τελικά αφαίρεσε, αλλά και στην απώλεια μαλλιών που αυτό της προκάλεσε.

Μεταξύ άλλων, είπε:

Το 80% των μαλλιών μου τα έχω χάσει. Αφαίρεσα τον θυροειδή μου. Είχα πρόβλημα με τον θυροειδή μου από πολύ πιτσιρίκι. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να τον αφαιρέσω. Πριν ξεκινήσει η πανδημία οι όζοι που είχα ήταν και πολλοί και ο ένας ήταν σε μέγεθος μπαλάκι του γκολφ. Είχαν αρχίσει να κινδυνεύουν και οι φωνητικές μου χορδές και ο φάρυγγάς μου.

Μου είπε και ο γιατρός μου ότι πια παίζαμε με ζάρια, ότι στο μέγεθος που είχε φτάσει πια η απόσταση από το να γίνει καρκίνος ήταν ένα χιλιοστό.

Όταν τον αφαιρέσεις, οι γιατροί σου λένε ότι αλλάζουν τα πάντα. Εγώ αυτό που έπαθα ήταν να χάσω τα μαλλιά μου και φοράω προσθετικά, It's OK. Το άλλο που έγινε και με ταλαιπωρεί είναι ότι έχω γίνει αλλεργική σε πάρα πολλά πράγματα. Σχεδόν σε οτιδήποτε. Στον προηγούμενο κύκλο του GNTM κάναμε cut και μου έκαναν ενέσεις κορτιζόνης. Δεν μπορούν να με βάψουν με οτιδήποτε, θέλει ειδικά πράγματα"

Ζενεβιέβ Μαζαρί | "Το 80% των μαλλιών μου τα έχω χάσει. Αφαίρεσα τον θυρεοειδή μου"

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ