Τα ψέματα γύρω από την υγεία της Charlène και η "σχέση" της με τον πρώην της Naomi Campbell

Εκτός από παθολογικά προβλήματα η εντυπωσιακή πριγκίπισσα αντιμετωπίζει και θέματα ψυχικής φύσεως.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Συνεχίζεται το μυστήριο που καλύπτει την υγεία, και όχι μόνο, της πριγκίπισσας Σαρλίν, μιας και η επιστροφή της στο πριγκιπάτο του Μονακό, δεν ήταν όσο θριαμβευτική θα φανταζόταν κανείς. Η πρώην ολυμπιονίκης από τη Νότιο Αφρική, έμεινε ελάχιστες μέρες κοντά στην οικογένειά της και στη συνέχεια εξαφανίστηκε και πάλι, με τον Αλβέρτο να κάνει λόγο για κάποια θέματα τα οποία δεν της επέτρεπαν να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της αλλά και στην ίδια την οικογένειά της.

Η πρώην ολυμπιονίκης από τη Νότιο Αφρική, έμεινε ελάχιστες μέρες κοντά στην οικογένειά της και στη συνέχεια εξαφανίστηκε και πάλι, με τον Αλβέρτο να κάνει λόγο για κάποια θέματα τα οποία δεν της επέτρεπαν να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της αλλά και στην ίδια την οικογένειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σαρλίν νοσηλεύεται σε ειδική κλινική, μιας και η ίδια – όπως έχουμε μάθει τουλάχιστον – θεώρησε ότι έχει ανάγκη από παρακολούθηση. Πάντως, όλες αυτές τις μέρες, είναι ιδιαιτέρως κοντά με τον πρώην της Ναόμι Κάμπελ και πολυεκατομμυριούχο, Βλαντιμίρ Ντορόνιν, με τον οποίο τη συνδέει μία πολύ τρυφερή φιλία.

Κεντρική φωτογραφία: Splash News/ Ideal Image

Δες περισσότερα στο Womantoc.gr

Tags