Follow us

Φανερά εκνευρισμένοι οι κριτές στο GNTM, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζητά δημόσια συγγνώμη από τη Ρούλα Ρέβη & όλα τα νέα

Ο Μπάμπης Στόκας απαντά αν λύθηκε η παρεξήγηση με τον Σάκη Ρουβά, η Φαίη Ξυλά για τις κακοποιητικές συμπεριφορές, ο Θοδωρής Ζαγοράκης βάζει φρένο στα δημοσιεύματα που τον θέλουν θετικό στο κορωνοϊό & ο παίκτης που επέστρεψε στο GNTM αλλά απογοήτευσε και ξαναέφυγε.

MissBloom TEAM
yupiii

Ο Μπάμπης Στόκας απαντά - Λύθηκε η παρεξήγηση με τον Σάκη Ρουβά;

Φανερά εκνευρισμένοι οι κριτές στο GNTM, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζητά δημόσια συγγνώμη από τη Ρούλα Ρέβη & όλα τα νέα

Η κάμερα της εκπομπής "Happy Day" συνάντησε τον Μπάμπη Στόκα και τη Μελίνα Ασλανίδου με αφορμή την πρόσφατη συνεργασία τους. Μεταξύ άλλων, ο Μπάμπης Στόκας αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε στην Αννίτα Πάνια, σχετικά με τη δυνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά. Ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο αποκαλύπτοντας το σημερινό status της σχέσης τους.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Φαίη Ξυλά για τις κακοποιητικές συμπεριφορές: "Όταν κάποιος είναι επικίνδυνος ακυρώνεται ό,τι καλό έχει κάνει"

Επίσημη πρεμιέρα "Δεν πληρώνω–Δεν πληρώνω".Φαίη Ξυλά

Η Φαίη Ξυλά έλαμψε στο πλατό του "The 2night show". Η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφερόμενη μεταξύ άλλων στη συνεργασία της με τον πρώην σύζυγό της στη σειρά "Έρωτας με διαφορά" αλλά και την επέλαση του κινήματος #Metoo στο ελληνικό θέατρο.

Αρχικά, η Φαίη Ξυλά περιέγραψε το κλίμα που επικρατεί μεταξύ της ίδιας και του πρώην συζύγου της, εντός και εκτός σετ: "Με τον Κωνσταντίνο έχουμε ξανά δουλέψει μαζί από τότε που χωρίσαμε, είναι πολύ σημαντικό όταν υπάρχουν παιδιά να είναι προτεραιότητα. Mπορεί να παύεις να είσαι ζευγάρι με τον άλλον αλλά δεν παύεις να είσαι γονιός. Το παιδί έχει μεγαλώσει στο θέατρο, το παίρναμε μαζί πολλές φορές στις πρόβες. Γενικά σε αυτό το σήριαλ θέλω παρά πολλές φορές να γελάσω υπάρχει μια οικειότητα, περνάμε ωραία, βγαίνει προς τα έξω. Το σήριαλ το βλέπουν μικρά παιδιά, συμμαθητές του γιου μου, νομίζω επειδή έχει μια φρεσκάδα".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζητά δημόσια συγγνώμη από τη Ρούλα Ρέβη: "Πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός"

Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε καλεσμένη τη Φαίη Ξυλά στο πλατό της εκπομπής του "The 2night show". Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που του παραχώρησε η αγαπημένη ηθοποιός, τέθηκε το ζήτημα της διαφοράς ηλικίας, το οποίο ακουμπά σημαντικά τη σειρά "Έρωτας με Διαφορά".

Η Φαίη Ξυλά σχολίασε μεταξύ άλλων για το συγκεκριμένο θέμα: "Αν ερωτευτώ θα είναι με έναν άνθρωπο που έχουμε πολλά κοινά με μένα. Νομίζω ότι μου συμβαίνει και στο σήριαλ με τον "Κωστή". Μπορεί να έχουν διαφορά ηλικίας αλλά έχουν πολλά κοινά αυτοί οι δύο. Είναι και οι δύο ειλικρινείς στα συναισθήματά τους".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης βάζει φρένο στα δημοσιεύματα που τον θέλουν θετικό στο κορωνοϊό - Η δήλωση στα social media

Ιωάννα Λίλη Θοδωρης Ζαγοράκης

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης θέλησε να τοποθετηθεί όσον αφορά τα δημοσιεύματα που κυκλοφούν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο νυν ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ διέυψευσε πως έχει διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό, ενώ υπογράμμισε πως έχει κάνει ήδη την τρίτη αναμνηστική δόση του εμβολίου.

Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: "Σε μια περίοδο πανδημίας, η κατάσταση πανικού που προκαλεί η εξάπλωση του ιού καθιστά τον κόσμο επιρρεπή σε παραπλανητικές ειδήσεις.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Φανερά εκνευρισμένοι οι κριτές: "Είναι όλα λάθος"

GNTM

Στο GNTM της Τρίτης, οι κριτές δεν μπόρεσαν να κρύψουν την απογοήτευση τους με την φωτογραφία που πήγε στο πλατό ο Ντίνος, μιας και για ακόμα μια φορά δεν ήταν καλό.

Ο παίκτης άκουσε αρκετά αρνητικά σχόλια. Ο Άγγελος Μπράτης του είπε ότι: "Είσαι μικροσκοπικός, είναι όλα μαζεμένα, το χαμόγελό σου φαίνεται πολύ ψεύτικο!". Μάλιστα η Ζενεβιέβ Μαζαρί του τόνισε ότι έχει πέσει πολύ η απόδοση του. "Πρώτη φορά το ακούς; Σε ποια φάση θα αρχίσεις να το διορθώνεις; Βαρέθηκα" του είπε χαρακτηριστικά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Επέστρεψε, αλλά απογοήτευσε και ξαναέφυγε

GNTM

Δέκα είναι τα εναπομείναντα μοντέλα του GNTM και βρέθηκαν για ακόμα μια ημέρα στο πλατό, προκειμένου να μάθουν πως ήταν η απόδοση τους στη φωτογράφιση που προηγήθηκε.

Η δοκιμασία αποχώρησης ήθελε τα μοντέλα να φέρνουν εις πέρας μια φωτογράφιση, στην οποία έπρεπε να ποζάρουν παρέα με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, τρώγοντας σάντουιτς.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ