Follow us

Νίκος Σεργιανόπουλος | Πλάνα από το σπίτι του αδικοχαμένου ηθοποιού στο Παγκράτι (vid)

Το μεγάλο διαμέρισμα με θέα την Ακρόπολη, πουλήθηκε 13 χρόνια μετά τον θάνατό του.

MissBloom TEAM
Νίκος Σεργιανόπουλος NDP

13 χρόνια μετά την στυγερή δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου το καλοκαίρι του 2008, πουλήθηκε από τους κληρονόμους του το σπίτι του στο Παγκράτι. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο protothema.gr, οι πληροφορίες θέλουν τον νέο του ιδιοκτήτη να έχει ήδη εγκατασταθεί εκεί.

Ειδικότερα, τα ανίψια του ηθοποιού που αποτελούν και τους μοναδικούς του κληρονόμους, πούλησαν το διαμέρισμά του στην οδό Μετεώρων στο Παγκράτι με την υπέροχη θέα στην Ακρόπολη, το οποίο όλα αυτά τα χρόνια παρέμενε χωρίς ενοίκους. Άλλωστε λίγο μετά από το τραγικό συμβάν, έφυγε από τη ζωή και η αγαπημένη του αδελφή, Έφη Παπαθεοδώρου, από καρκίνο. Μερικούς μήνες αργότερα πέθανε και ο σύζυγός της και η μητέρα του ηθοποιού, Νικολέτα Σεργιανοπούλου.

"Ξαναχτύπησε" ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου - Σκότωσε με μαχαίρι συγκρατούμενό του στις φυλακές της Αγιάς

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος άφησε εκεί την τελευταία του πνοή στις 4 Ιουνίου του 2008, με την είδηση πως βρέθηκε κατακρεουργημένος με 21 μαχαιριές να σοκάρει το Πανελλήνιο.

Πλάνα από το σπίτι είχαν προβληθεί το 2009 στην εκπομπή Πολύ Μπλα Μπλα, όταν ο γαμπρός του, Χρήστος Παπαθεοδώρου, μίλησε στην κάμερα του Alter με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του.

Νίκος Σεργιανόπουλος | Πλάνα από το σπίτι του αδικοχαμένου ηθοποιού στο Παγκράτι (vid)

Εξωτερική φωτγραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ