Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Το σχόλιό της όταν έμαθε για το τρίτο παιδί του Νίκου Καρβέλα

Ο 70χρονος συνθέτης θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη NDP

Το τρίτο του παιδί περιμένει ο Νίκος Καρβέλας, όπως έγινε γνωστό εντός του Σαββατοκύριακου. Η επί δύο σχεδόν χρόνια σύντροφός του και τραγουδίστρια, 31χρονη Έλενα Φερεντίνου, είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί και λέγεται πως περιμένει αγοράκι ενώ διανύει τον πέμπτο της μήνα.

Πατέρας για τρίτη φορά ο Νίκος Καρβέλας | Έγκυος η 31χρονη σύντροφός του

Θυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει μια κόρη από τον γάμο του με την Άννα Βίσση, τη Σοφία, αλλά και έναν γιο από τον γάμο του με την Αννίτα Πάνια, τον Αντρέα.

Την είδηση πως ο 70χρονος συνθέτης θα γίνει ξανά μπαμπάς έμαθε λοιπόν και η Ελένη Μενεγάκη, με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να κρύψει την έκπληξή της στον αέρα της εκπομπής της το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου.

Απευθυνόμενη στους συνεργάτες της, είπε χαρακτηριστικά:

"Δεν έχουν περάσει πάνω από τρεις εβδομάδες που είδαμε την Αννίτα Πάνια και την Άννα Βίσση μας μιλάνε τηλεοπτικά για πάρα πολλά θέματα. Μέσα σε αυτά και για τον "πρώην" τους, Νίκο Καρβέλα. Σκάει το δημοσίευμα τώρα ότι ο Καρβέλας περιμένει το τρίτο του παιδί. Με το καλό να πω! Πραγματικά δεν το ήξερα, εγώ τουλάχιστον ξαφνιάστηκα ευχάριστα βέβαια, αλλά τα έχασα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ