Follow us

Βίκυ Βολιώτη | Οικογενειακές στιγμές με την κόρη της, Άννα (pic)

Η ηθοποιός με ανανεωμένο κούρεμα και χρώμα μαλλιών, ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της.

MissBloom TEAM
Βίκυ Βολιώτη

Οικογενειακές στιγμές με την κόρη της πέρασε το Σαββατοκύριακο η Βίκυ Βολιώτη. Η γνωστή ηθοποιός επισκέφθηκε με τη μικρή Άννα το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στο πλαίσιο μιας εκπαιδευτικής και συνάμα ψυχαγωγικής βόλτας.

"Κυριακάτικη βόλτα με το αστέρι μου", έγραψε η χαρούμενη μαμά στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε με την πριγκίπισσά της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Σε αυτό τις βλέπουμε να ποζάρουν αγκαλιασμένες και χαμογελαστές, με τη Βίκυ Βολιώτη να έχει καλύψει με μια καρδιά το πρόσωπο της κόρης της.

Μάλιστα, για πρώτη φορά διακρίνουμε και το ανανεωμένο της hair look, καθώς έχει κόψει αφέλειες, έχει υιοθετήσει μια πιο ξανθιά απόχρωση και έχει εμφανώς μακρύνει την κουπ της.

Βίκυ Βολιώτη | Οικογενειακές στιγμές με την κόρη της, Άννα (pic)

Loading...

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή "Σημείο Συνάντησης" της ΕΡΤ τον Οκτώβρη του 2020, η ηθοποιός είχε πει για την υιοθεσία της μικρής Άννας:

Ήμουν από τις γυναίκες που έλεγαν ότι "μια χαρά είμαι χωρίς παιδί”, "δεν θέλω την ευθύνη”, "θέλω την ελευθερία μου”. Παρόλα αυτά όταν μετά γνωρίστηκα με τον Σίμο και ήθελε πολύ παιδί, το είδα αλλιώς. Όμως, από μικρή έλεγα ότι αν θελήσω να κάνω ένα παιδί, θα υιοθετήσω ένα. Δεν με ενδιέφερε ποτέ να ζήσω την τεκνοποίηση, την εγκυμοσύνη ας πούμε. Δεν κάτι το οποίο με μάγευε.

Το θέμα παιδί είναι μία πολύ προσωπική διαδρομή. Το πώς ο καθένας φτάνει στην στιγμή να γίνει γονιός και το πώς θα γίνει κανείς γονιός, είναι επίσης μια πολύ προσωπική διαδρομή. Εμένα μου ήταν αυτονόητο και το θεωρώ τελείως παλαβό το να μην προχωρήσει κανείς σε αυτή τη διαδικασία αν δεν μπορεί να κάνει παιδί. Και θέλει να έχει παιδί. όπως εμένα μου φαίνεται και τελείως παλαβό να υπάρχουν αντιστάσεις και στους υπόλοιπους τρόπους που μπορεί κανείς να γίνει γονιός. Μία παρένθετη μητέρα, ωάριο ή σπέρμα από τράπεζα. Θεωρώ ότι είναι ευτύχημα που φτάσαμε σήμερα στην εποχή που μπορούν δύο άνθρωποι να γίνουν γονείς, είτε ετεροφυλόφιλοι, είτε ομοφυλόφιλοι και υπάρχουν τόσοι τρόποι που μπορεί να γίνει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ