Follow us

Sandra Bullock | Τελικά είχε ή όχι σχέση με τον Keanu Reeves;

H σταρ απαντά στις φήμες που τη θέλουν να έχει υπάρξει ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της.

MissBloom TEAM
Sandra Bullock Splash News/Ideal Image

Η Sandra Bullock είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της στην Ellen De Generes πως όταν γύριζε την ταινία 'Speed' της άρεσε πολύ ο συμπρωταγωνιστής της, Keanu Reeves. Τότε είχαν ξεκινήσει και οι φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι, κάτι που ποτέ δεν επιβεβαίωσαν παρά το γεγονός ότι ο Reeves είχε πει στην De Generes ότι κι εκείνος είχε νιώσει κάτι για την σταρ όταν είχε συνεργαστεί μαζί της.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Esquire για τη σχέση της με τον Reeves λέγοντας ότι ποτέ δεν ήταν κάτι παραπάνω από φίλοι: "Αλλά ποιος ξέρει. Ο Keanu είναι ένας άνθρωπος που νιώθω ότι είναι φίλος με κάθε γυναίκα που έχει βγει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που έχει να πει κάτι κακό για αυτόν. Οπότε ίσως να μπορούσαμε να είχαμε επιβιώσει. Δεν ξέρω”.

Όπως εξήγησε η σταρ "δεν είχαμε να επιβιώσουμε κάτι βέβαια. Απλά ωριμάζουμε μαζί σε παράλληλους δρόμους και συναντιόμαστε για ένα δείπνο και προσπαθούμε να δουλέψουμε μαζί. Και όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ νιώθω δέος για αυτόν τον άνθρωπο”, προσθέτοντας πως "θα μπορούσα να το πω αυτό εάν με είχε παρατήσει και με είχε εκνευρίσει; Προφανώς όχι”.

Δες περισσότερα στο Madamefigaro.gr

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ