Follow us

Ρούλα Ρέβη | Δέχθηκε τη συγγνώμη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

"Όταν ο Αποστόλης ήταν καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για τη διαφορά ηλικίας μας, δεν μου άρεσε" είχε δηλώσει η φωτογράφος.

MissBloom TEAM
Ρούλα Ρέβη Τότσικας NDP

Μια δημόσια "συγγνώμη" θέλησε να ζητήσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την εκπομπή του The 2night Show το βράδυ της Δευτέρας 22/11.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί στη φωτογράφο μετά τις δηλώσεις που την ενόχλησαν, αλλά και να διευκρινίσει πως δεν είχε σκοπό να την στενοχωρήσει.

Ειδικότερα, είπε:

"Σε αυτό το σημείο θέλω να μου επιτρέψεις να απαντήσω κάπου δημοσίως για κάτι, κάτι που δεν έχει να κάνει με εσένα, αλλά περίμενα τη συζήτησή μας αυτή για να το κάνω. Έχει να κάνει με κάτι που έχω πει και φαίνεται ότι έχω στεναχωρήσει στο παρελθόν και θέλω να το λύσω.

Η Ρούλα Ρέβη, κάπου ήταν καλεσμένη δεν θυμαμάι και είπε: "Όταν ο Αποστόλης ήταν καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για τη διαφορά ηλικίας μας, δεν μου άρεσε". Δεν γνωρίζω τη Ρούλα Ρεβη, αν συνέβη έτσι ακριβώς όπως τα λέει -δεν έχω λόγο να την αμφισβητήσω, έχω ακούσει τα καλύτερα για εκείνη, δεν θα το έκανε όλο αυτό άσκοπα- θέλω να της ζητήσω συγγνώμη αν δεν το ρώτησα ή το υπονόησα σωστά.

Δεν είχα κανένα σκοπό να τη στεναχωρήσω, πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το ποιος θα ερωτευτεί ποιον. Στεναχωρέθηκα αλήθεια. Δεν μπορώ να φαντάζομαι ότι μετά από τόσα χρόνια στεναχωρώ κάποιους άθελά μου γιατί ηθελημένα δεν έγινε".

Από την πλευρά της λοιπόν και η Ρούλα Ρέβη μέσα από τα Instagram Stories της απάντησε πως δέχεται τη συγγνώμη του και του ευχήθηκε περαστικά για την περιπέτεια με τον Covid-19:

"Γρηγόρη όλα καλά και όλα γρήγορα περαστικά! Γρήγορη ανάρρωση".

Ρούλα Ρέβη | Δέχθηκε τη συγγνώμη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ