Follow us

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης | Τα στιγμιότυπα από την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση που τους δείχνουν full in love

Δες το βίντεο και τις φωτογραφίες.

MissBloom TEAM
Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης NDP

Την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έκαναν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης επιβεβαιώνοντας μια για πάντα τις φήμες που τους ήθελαν να είναι το νέο ζευγάρι της πόλης.

Δέσποινα Βανδή | Με μίνι δερμάτινο φόρεμα στην πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός βρέθηκαν στο "Μέγαρο Έβδομης Στέγης" για τα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής "Τεχνών Εκατό", με τα φλας των φωτογράφων να αστράφουν πάνω τους, στην προσπάθειά τους να απαθανατίσουν τις πρώτες δημόσιες στιγμές τους μαζί.

Οι δυο τους αν και λίγο αμήχανοι, έδειχναν πολύ καλά μαζί, με την κριτή του J2US να περπατά λίγα βήματα πίσω από τον πρωταγωνιστή του σίριαλ του "Κομάντα και Δράκοι".

Δες το βίντεο

Μετά τα εγκαίνια, το ζευγάρι μαζί με άλλους διάσημους φίλους του, όπως ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Μανώλης και ο Ιάκωβος Κονταρός βρέθηκαν σε γνώστο εστιατόριο του Πειραιά προκειμένου να κλείσουν γευστικά τη βραδιά τους. Εκεί είναι που η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πόζαραν για πρώτη φορά μαζί σε φωτογραφία, επιβεβαιώνοντας ξανά τη σχέση τους. Ο ηθοποιός είχε μάλιστα πάρει αγκαλιά την τραγουδίστρια/κριτή, δηλώντας τον έρωτά του για εκείνη.

Δες τη φωτογραφία:

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης | Τα στιγμιότυπα από την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση που τους δείχνουν full in love

Δ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ